Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Forpagtervejen 2
Bjødstrup
8410 Rønde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,7
Udbetaling -
Sagsnummer 3081358
Gem Gemt
 • Boligareal
  242 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2011
 • Energimærke
  A1
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  +6,2%
 • Driftsbygninger
  349 m²

SUVERÆN LANDEJENDOM, FRA 2011 I IDYLLISKE OMGIVELSER LIGE VED BYEN

Med udsigt over Mols Bjerge, egen sø i baghaven og en idyllisk beliggenhed få minutters kørsel fra Rønde står denne moderne landejendom helt perfekt placeret.

Vi befinder os i smukke omgivelser, hvor naturen er i højsæde og hvor alt ånder fred og ro. Åbne vidder breder sig i nabolaget, mens skoven indbyder til en fredfyldt gåtur gennem det frodige landskab, som leder jer hele vejen ned til Kalø Vig. Vandet, naturskønne omgivelser og landlig idyl forenes her, og på jeres 27.000 m2 store grund har I egen sø og udsigt til Mols Bjerge. Kulissen for en dejlig tilværelse er sat og den bliver kun bedre, når rådyr indimellem ligger vejen forbi jeres grund. Ja, her oplever I indbegrebet af idyl, fred og ro i en sådan grad, at I næsten glemmer, at Rønde bare ligger få minutter herfra i bil eller via stien på cykel, så I nemt kan klare de daglige indkøb, såvel som at her er skole, fritidsaktiviteter og alt det, der ellers hører en veletableret by til.

Selve huset fordeler sig over intet mindre end 242 m2 med gennemgående inventar fra Svane, gulvvarme i hele huset, Genvex anlæg og centralstøvsuger, hvilket vidner om, at der er tænkt over alle detaljer.

Husets mange kvaliteter står i kø for at forkæle jer, men særligt sætter de fantastiske leverum flueben på familiens boligønskeliste. En kæmpestort og lækkert køkken-alrum ligger nemlig med franske døre ind til stuen og skaber rammerne om hjemmets hjerte - præcis som alle drømmer om. Køkkenet er lækkert og indbydende i et stilfuldt design og med store vinduer mod haven, så inde- og udelivet konstant smelter sammen. Imens sætter pejsen i stuen stemningen i rummet og her indbydes til hyggelige stunder med familien. Etagen fortsætter med et viktualierum, et bryggers og et værelse, inden vi fortsætter op på 1. salen, hvor den store og åbne repos leder jer til et lækkert badeværelse med badekar og brus samt fire værelser, hvoraf et har hems og et andet har walk-in closet. Huset har et væld af detaljer og der er en flot sammenhæng i valget af stil, design og elementer.

Vi bevæger os udenfor, hvor ejendommen suppleres af en dobbelt garage med stort værksted og 1. sal med mulighed for gildesal. Derudover er her en nybygget hal på 120 m2 med betongulv samt vægge og lofter, der er isoleret som et helårshus. Her får I virkelig plads til livet - inde såvel som ude, hvor den fantastiske terrasse danner samlingspunktet, mens husets bagside gemmer på den skønneste frugthave - et lille paradis og en dejlig oase, hvor I kan nyde livet i ro og mag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.