Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Viborgvej 805
8471 Sabro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.198.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 160.000
Sagsnummer 765502
 • Boligareal
  207 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1932
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  138 m²

Lystejendom med 2.5 HA jord og eget stort værksted

Nybolig har nu fornøjelsen af at udbyde denne dejlige ejendom blot 20 min. fra det pulserende byliv i Aarhus og blot 7 min. til E45. Ejendommen er god til den pladskrævende familie, til den selvstændige håndværker eller til familien, som ønsker et mindre hobbylandbrug tæt på Aarhus.

Se mere om ejendommen her:


Ejendommen indeholder et stuehus på 207 m², hvor huset siden 1998 er blevet totalrenoveret og moderniseret af den nuværende ejer. Huset er opført i 1932, og man har igennem ejendommens renoveringer og moderniseringer respekteret husets sjæl og charme. Huset indeholder i stueplan stor og praktisk klinkebelagt "hall" samt stort bryggers. Stort badeværelse med bruseniche og flotte lyse elementer. Åbent køkken/alrum, hvor der er Invita køkken fra 2000 med gulvvarme og med separat spiseplads samt udgang til skøn ugenert terrasse. Husets samlingspunkt er det store alrum/stue, der indeholder både spise- og dagligstue ud i et. I stuen er der et herligt view til de grønne arealer, hvor sælger tidligere har haft heste til at gå lige uden for ejendommen. Huset indeholder i alt 4 værelser, hvoraf der er et værelse i stueplan, og hvor resten er fordelt på 1 salen. Her har du også et flot, lyst badeværelse. Der er i hele husets stueplan gulvvarme.

Til det store boligareal har man rigtig gode udehusbygninger. Ejendommen har en indbygget garage med elport, isoleret værksted hvor pillefyret også står. Du har endvidere mulighed for endnu et disponibelt rum i forbindelse med værkstedet, hvor sælger tidligere har gjort klar til 2 hestebokse. Udover de særdeles velholdte bygninger, har du yderligere 77 kvm., som er meget velegnet til en mekaniker, da der både er højt til loftet og lift, der desuden medfølger i handlen.

Denne ejendom er til dig og din familie, som ønsker at få opfyldt drømmen om at flytte på landet, men i en utrolig velholdt ejendom, som indeholder mange muligheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...