Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Risvangsvej 8
Spørring
8530 Hjortshøj

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.795.000
Areal ha 2,5
Udbetaling 190.000
Sagsnummer 3481304
Gem Gemt
 • Boligareal
  200 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Byggeår
  1860
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  45 m²

FANTASTISK LYSTEJENDOM BELIGGENDE I LANDLIGT IDYL

Idyllen er fuldkommen på Risvangsvej 8, hvor en velholdt og løbende renoveret landejendom fuld af eventyrstemning byder velkommen. Denne skønne lystejendom byder på hele 200 m² bolig med 2,5 hektar jord til. Her kan I nyde den parklignende have og de landlige omgivelser, blot 20 minutters kørsel fra Aarhus C. Der er ca. 3 kilometer til indkøb, og skolebussen kører lige udenfor døren.

Ejendommen er opført i 1860, og med både stråtag, bindingsværk og småsprossede vinduer, er der skruet helt op for charmen. Ejendommen er løbende moderniseret med respekt for den originale stil, så I også indenfor mærker husets sjæl med trægulve, brændeovne og bjælker i loftet.

Nuværende ejer har nænsomt renoveret og vedligeholdt ejendommen på bedste vis, så man bliver budt på moderne komfort i form af eksempelvis gulvvarme, en dejlig åben planløsning med godt lysindfald, og hertil kan nævnes stråtaget som løbende er skiftet, senest på garagen i 2020. Er der behov for flere værelser, kan ejendommens nordvendte stue omdannes til ekstra værelser, uden at gå på kompromis med den eksisterende planløsning. Inviter gæster indenfor i det tidsløse Unoform-køkken,som ligger i åben forbindelse med alrummet og boligens 2 stuer. Fra den store opholdsafdeling drages blikket ud mod den smukt anlagte have.

Derudover får I 4 gode værelser at indrette jer på, et godt badeværelse, et gæstetoliet, et praktisk bryggers og en entré med seperat garderobeafdeling. Skulle I alligevel gå hen og mangle plads, er der mulighed for at inddrage førstesalens 140 uudnyttede kvadratmeter i boligarealet.

Udenfor får I glæde af flere gode terrasser, så I altid kan finde plads i solen. Her kan I nyde udsigten til havens høje træer, farverige blomster og den private sø nede for enden, alt imens børnene spiller bold på den store græsplæne. Med til huset hører desuden en muret dobbeltgarage med værksted og flere opbevaringsskure. Drømmer I om hestehold, er der også mulighed for det.

Vi står klar til at byde jer velkommen, så I kan få et nærmere blik på denne charmerende lystejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.