Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Kaløvej 52
Balle
8541 Skødstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 3481185
Gem Gemt
 • Boligareal
  167 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1896
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  -7,4%
 • Driftsbygninger
  32 m²

MULIGHEDSRIG LANDEJENDOM TÆT PÅ SKØDSTRUP

Velkommen til Kaløvej 52, og velkommen til en spændende landejendom, som ligger bare 10 minutters kørsel fra Skødstrup og 25 minutters kørsel fra Aarhus. Her kan jeres nye boligkapitel starte i rolige og trygge rammer, og I får tilmed mulighed for at sætte jeres eget præg, hvis I ønsker det.

I overtager nøglerne til en velholdt ejendom fra 1896, som står flot og velholdt – bl.a. med nyt tag på stuehuset fra 2019. Sammenlagt venter 305 kvadratmeter, som fordeler sig over bolig, disponible rum samt diverse udhuse, og dertil kommer en stor grund på 2,8 hektar. Den er bl.a. anlagt med en stor, stenbelagt indkørsel, carport og den smukkeste have, som uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Den byder nemlig på et samsurium af grøn beplantning med bl.a. frugttræer, bærbuske og kulørte blomsterbede; dertil kommer et hav solrige og skyggefulde hyggekroge.

Ejendommens mange udhuse og disponible rum giver mulighed for at at udleve den pladskrævende hobby såvel som at drive selvstændigt erhverv; uanset om det er liberalt erhverv eller en form for håndværk. Kort sagt: I kan få det lige præcis, som I drømmer om.

Stuehuset fordeler sig over 167 boligkvadratmeter, og her er der god plads til at udleve familielivet. Der er nemlig plads til nærvær og samvær i de store opholdsrum, mens værelserne sikrer mulighed for privatliv. Alle rum er lyse, regulære og indretningsvenlige, og I får tilmed mulighed for at sætte jeres eget præg på hjemmet, hvis I ønsker det. Hjemmets samlingspunkt består af et stort og indretningsvenligt stuealrum, som har vinduespartier mod tre af de fire verdenshjørner, og ved siden siden af ligger køkkenet, som er opført i tidløse elementer med god bord- og skabsplads. Boligen rummer ligeledes tre soveværelser, et gæstetoilet, et badeværelse og et praktisk bryggers.

Beliggenheden er skøn; ejendommen ligger på sin egen lille afgrening til Kaløvej, og derfor er omgivelserne helt rolige og trygge. Som tidligere nævnt er der blot 10 minutter i bil Skødstrup, som huser alle hverdagens fornødenheder, og pendleren kan glæde sig over den korte afstand til Aarhus.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.