Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Fårupvej 6
Ommestrup
8544 Mørke

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,8
Udbetaling -
Sagsnummer 3080224
 • Boligareal
  128 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1986
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Driftsbygninger
  557 m²

FANTASTISK HOBBYLANDBRUG I NATURSKØNNE OG UGENERTE OMGIVELSER

Fantastisk hobbylandbrug med beliggenhed i særklasse og panoramaudsigt til landskabet og egen sø - Helt perfekt som heste- eller erhvervsejendom!
Beliggende helt ugenert og yderst attraktivt i Ommestrup ligger denne skønne landbrugsejendom. Ikke nok med, at der er jord tilknyttet ejendommen, er der yderligere fra såvel hus som have den smukkeste panoramaudsigt over det åbne landskab og egen sø.

Adressen er beriget med et rigt dyreliv som gæs, harer, hjorte m.m. Med under 3 km til Mørkes bekvemmeligheder som skole, daginstitution, indkøbsmuligheder, letbanen m.m., får du således ro og privatliv uden at leve afsondret. Med hele 3 udhusbygninger på i alt 557 kvadratmeter er ejendommen helt oplagt som heste- eller erhvervsejendom!

Stuehus på 128 kvadratmeter.
Stuehuset fungerer fint med 4 gode værelser, rummeligt køkken og en hyggelig stue med brændeovn og udgang til terrassen. Endvidere et godt badeværelse med badekar og god plads, samt et stort bryggers. Her har du mulighed for med det samme at flytte ind, og samtidig kan du sætte dit eget præg i dit eget tempo.

Mørke by - skøn og aktiv by med kultur og natur.
Mørke er i udvikling og byder i disse år nye beboere velkommen. Byen byder på et voksende foreningsliv, hvor Mørke IF og FDF kan nævnes som de to største foreninger. Tilmed byder Mørke på en velfungerende folkeskole, en specialskole, vuggestue, børnehave, idrætscenter, gode stisystemer, gode indkøbsmuligheder og meget andet.

Byen er ligeledes kendetegnet ved gode naboskaber såvel som et godt kulturmiljø med bl.a. Skaføgaard- og Rosenholm slotte. Herudover byder postnummeret på flot natur med både vand, skov og bakket terræn ikke langt fra adressen. På ca. 30 min. kan du nemt komme til Aarhus C, og med motorvejen i nærheden er du hurtigt på vej enten nord- eller sydpå.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.