Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brunmosevej 33
Brunmose
8550 Ryomgård

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 15,3
Udbetaling 175.000
Sagsnummer M80586
 • Boligareal
  147 m²
 • Kælderstr.
  30 m²
 • Rum
  3/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  15,3
 • Prishistorik
  -5,4%
 • Driftsbygninger
  762 m²

Landejendom beliggende i natursmukke omgivelser med gode udhusbygninger.

I smukke omgivelser, midt imellem Auning og Ryomgård på Djursland, finder du denne flotte landbrugsejendom med ca 15 HA tilhørende god jord. Jorden er bortforpagtet og dyrkes i dag af forpagter som betaler ca. 37500,- kr årligt til ejer. Der er betallingsrettigheder på jorden, som i dag tilfalder forpagteren, men som køber kan ansøge om at overtage.

Stuehuset er i rigtig god stand og fremtræder pæn og velholdt med nyere vinduer på 1 salen, nyere køkken og badeværelse. Boligen er indrettet med bryggers med vaskefaciliteter, et moderniseret badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Et dejligt køkken med spiseplads (ca. 12 år), linoliumsgulv og nedgang til kælder samt adgang til flot entre og spisestuen til den anden side. Kælderen er med et rigtig godt viktualierum og et gl. fyrrum som pt. kun anvendes som varmerum til vasketøj. 3 smukke stuer ensuite med gennemgående plankegulve samt et værelse/kontor, ligeledes med plankegulve. Spisestuen har en flot karnap som sikre et, godt lysindfald og et flot kig ud i haven.

I entreen er der trappe til 1 salen som er udnyttet med en repos/fordelingsgang samt 2 store værelser med gulvtæpper og mange gode vinduer til flere sider. På 1 salen er der nyere vinduer. Derforuden er der en del af loftet som ikke er udnyttet, men sagtens kan inddrages i beboelsen af køber, såfremt dette måtte ønskes.

Til ejendommen hører desuden gode udhusbygninger, såsom en stor stålhal fra 1985 (285 m2), et stort værksted/stald (280 m2) og derudover en god gl. stald med båse (152 m2 plus loftopbevaring). Dernæst hønsehus og redskabsrum.

Boligen er omgivet af en flot anlagt have og køkkenhave og ved bryggersindgangen er der en skøn overdækket terrasse, som forlænger de danske sommermåneder.

En virkelig dejlig og velholdt ejendom, som skal opleves - så skynd dig at kontakte Nybolig på tlf.nr.: 8639 2322 for fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: