Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Tøstrupvej 68
8581 Nimtofte

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.995.000
Areal ha 9,7
Udbetaling 250.000
Sagsnummer M80465
 • Boligareal
  189 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1928
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  9,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  500 m²

Total renoveret ejendom

Ejendommen henvender sig til den kvalitetsbevidste familie med behov for meget plads, hvor specielt boligen er renoveret og funktionelt indrettet med flot køkken/alrum kombineret med en dejlig lys stue og udgang til et stort flisebelagt terrasseområde. Entre og bryggers, soveværelse med tilhørende stort badeværelse med kar og bruser. Hertil er der selvfølgelig gulvvarme i hele stueetagen med mulighed for opsætning af brændeovn. Boligen har Energimærke B og flere opvarmningskilder.
1.salen er indrettet med stue, hvor stort vinduesparti giver flot udsigt over den ene af markerne, desuden 2 værelser med lofter i kip, samt toilet. Haven er arkitekttegnet og den store terrasse ligger direkte mod syd med udsigt udover markerne og det flotte landskab med et rigt dyreliv.

Bygningssættet omfatter godt værksted m. isolering, tidligere lade m. bl. a. installationer til solvarme, samt stålhal med nyere facade fra 2013 til opbevaring mm. Hertil ældre separat garageanlæg m. godt udhus, samt flot stald med gode hestebokse og alle faciliteter til mindre dyrehold.

En del af jorden er beliggende omkring det samlede bygningssæt, hertil med kort afstand et regulært landbrugsareal til dyrkning af egne afgrøder eller bortforpagtning, samt mulighed for mindre jagt. (8.94 ha er pt bortforpagtet sammen med jagtretten og kan opsiges med et års varsel til efter høsten pr. 1. oktober hvert år).

En meget sjældent udbudt ejendom, boligen total renoveret og indflytningsklar, hertil topisoleret med Energimærke B. Haven er arkitekttegnet og flot anlagt af anlægsgartner med flere bede, græs og spændende terrasser. Sælger har netop påbegyndt anlæggelse af endnu et areal, som skal fremstå som en mindre park.

En komplet ejendom til den aktive familie, hvor kvaliteten skal være i top.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: