Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ternevej 6
8641 Sorring

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.998.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 22701
Gem Gemt
 • Boligareal
  234 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Byggeår
  1966
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  -4,8%
 • Driftsbygninger
  420 m²

Velholdt ejendom på 2,6 hektar i udkanten af Sorring

Takket være beliggenheden i udkanten af Sorring kommer I her til at bo roligt og fredeligt med en skøn udsigt over det kuperede, åbne landskab, og alligevel med kort gåafstand til blandt andet skole, indkøb og idrætsfaciliteter. Der er tale om en velholdt landejendom på hele 2,6 hektar med to fine stuehuse, en hestestald og et stort, opvarmet værksted. Det betyder, at I her kan bo flere generationer på samme adresse eller få en god lejeindtægt på det ene hus. Det største stuehus nyder desuden godt af høje panoramavinduer med vue over have og marker.

Det primære stuehus blev opført i 1966 og tæller 151 boligkvadratmeter i et enkelt plan. Dertil kommer et stort udhus på 380 kvadratmeter med værkstedet og hestestalden, hvor der er plads til tre heste. Hestene kan let drives over en utrafikeret grusvej til en fold, hvor de får masser af plads at udfolde sig på.

Det andet stuehus er fra 2009 og rummer 83 boligkvadratmeter i et enkelt plan med soveværelse, badeværelse og et opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Der er gulvvarme over det hele og gode muligheder for også at udnytte førstesalen.

Alle bygninger fremstår solide og velholdte med pænt, hvidt, vandskuret murværk og et ensartet, harmonisk udtryk. Det primære stuehus blev hulmursisoleret i 2017. Alt står klar til indflytning.

Med fire værelser, et spisekøkken og en stor stue er der god plads til hele familien i det største af de to huse. Her er ligeledes bryggers og badeværelse, og det skal bemærkes, at det ene værelse ligger afsondret fra de tre andre og eksempelvis kan fungere som kontor.

Køkkenet har flotte elementer i massivt kirsebærtræ, og stuen har et smukt lysindfald fra syd og vest. Fra stuen er der ligeledes udgang til en hyggelig og privat have.

Fra adressen er der et kvarters kørsel til Silkeborg. Til Aarhus tager turen cirka en halv time i bil.

Kontakt ejendomsmægleren for udbydning af lokalplanen for området.

Velkommen til Ternevej 6!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.