Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bjedstrupvej 59
Bjedstrup
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.598.000
Areal ha 2,5
Udbetaling 130.000
Sagsnummer 27726
 • Boligareal
  291 m²
 • Kælderstr.
  9 m²
 • Rum
  2/8
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1807
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  640 m²

Idyllisk beliggende og historisk landejendom mellem Skanderborg og Ry!

Det er umuligt ikke at blive grebet af historiens vingesus, når man 1. gang ankommer til denne spændende ejendom, som med sin beliggenhed på ca. 2,5 ha stor naturgrund giver fred, ro og idyl i metermål.

Ejendommen er helt tilbage fra 1807, hvor det var en af landsdelens betydelige gårde og selvom der gennem årene er gennemført flere renoveringer og forbedringer, bl.a. af facader og tag, er det alt sammen sket med en enorm respekt for den historiske bygning. Nye ejere ønsker muligvis selv at lave yderligere forbedringer og for dem med de rette evner, kan der skabes en virkelig unik ejendom.

Den megen plads gør sig også gældende i beboelsen, hvor stuehuset med sine 264 m² giver mere end rigelig mulighed for at udfolde sig. Boligen er i 2 plan, hvor stueplan består af en meget stor stue, et dejligt stort badeværelse, entré, køkken-/alrum samt spisestue, 3 gode, store værelser, endnu et badeværelse samt et meget stort og anvendeligt bryggers. Desuden er her det oprindelige fadebur fra gårdens opførelse. På 1. salen er her 3 store, gode værelser samt åbenrum til stuen.

Ejendommen består ud over boligen af yderligere 3 store og meget anvendelige længer, hvor der i den ene har været maskinværksted. Her er der etableret tekøkken- og toiletfaciliteter, så det vil være oplagt at anvende til erhverv, eller eventuelt istandsætte så der kan laves f.eks. Bed & Breakfast. Alternativt kan den meget plads bruges på andre former for erhverv eller ganske simpelt kan en stor del af den meget plads udlejes til f.eks. opbevaring af campingvogne o. lign.

Ejendommens grund består af 2 matrikler hvor den ene på ca. 1,1 ha ligger ca. 350 m. fra bygningerne og rummer rig natur, fred og et dyreliv, som er helt unik. Den anden matrikel ligger sammen med bygningerne og i haven minder den mere end 200 år gamle rødbøg om en virkelig historisk plet i Danmark.

Børnefamilien vil helt sikkert glæde sig over, at der blot et par hundrede meter væk ligger skole og børnehus med fritidsklub m.m. Motorvej E45 og Skanderborg er mindre end 10 minutter væk.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)