Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bjødstrupvej 16
Bjødstrup
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.995.000
Areal ha 21,8
Udbetaling 300.000
Sagsnummer 20680
Gem Gemt
 • Boligareal
  176 m²
 • Kælderstr.
  34 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Byggeår
  1924
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  21,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  939 m²

Fritidslandbrug med masser af jord, gode tilbygninger, moderniseret stueplan og skøn udsigt

Stop op en gang og læs med her – i hvert fald, hvis I er til storslået udsigt, enormt megen plads og naturoplevelser i særklasse.

For her er et fritidslandbrug, som byder på ekstraordinært meget, både når det kommer til plads, muligheder og oplevelser. Der er i alt ca. 22 hektar jord til ejendommen, hvoraf de ca. 17 hektar i dag er lejet ud til nabogården. En aftale man evt. kan forlænge med naboen, såfremt det ønskes. Den resterende jord byder på mark, eng og skov og mulighederne er mange – I kan bl.a. holde heste og andre dyr, lige som I her får nogle af landets bedste kælkebakker.

Boligen er i 3 plan, med kælder bestående af fyrrum, vaskerum og et disponibelt rum. Der er egen indgang til kælderen udefra, ligesom der er en trappe hertil fra stueplan. Stueplan har gennemgået en gennemgribende modernisering over de seneste 10 år, afsluttende med et lækkert køkken, som stod færdigt i foråret 2020. Her har I god bord- og skabsplads, Quooker vandhane og gode hvidevarer. Derudover rummer stueplan viktualierum, entré, baggang, badeværelse, soveværelse, spisestue og stor stue. Fra stuen er der udgang til terrasse og haven. Den omfattende modernisering er sket med en stor respekt for den oprindelige stil, og med detaljer som stuklofter og Dannebrogsvinduer er her masser af sjæl og charme.

1. salen byder på repos og 2 store værelser. Især heroppe fra kan I nyde den fantastiske udsigt, som det kuperede landskab bidrager til. Med Ejer Bavnehøj ”i baghaven” kommer I her til at bo i noget af Danmarks allersmukkeste natur.

Til ejendommen hører en række gode tilbygninger, bl.a. den oprindelige staldbygning, som rummer dobbelt garage og masser af plads, maskinhuset fra 1996, hvoraf halvdelen er isoleret og kan opvarmes, samt buehallen fra 1999. Alt samme perfekt til pladskrævende hobby, erhverv eller opbevaring.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.