Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Emborgvej 97
Alken
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.998.000
Areal ha 26,0
Udbetaling 300.000
Sagsnummer 27673
 • Boligareal
  175 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1973
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  26,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  555 m²

Fritidslandbrug med 26 ha!

Med en perfekt beliggenhed, i den dejlige natur midt mellem Skanderborg og Ry, finder man denne skønne landbrugsejendom, godt tilbagetrukket fra vejen og med adgang til åbne marker og egen jagt.

For enden af en flot allé, ligger det 175 m² gennemrenoverede stuehus med god plads til hele familien. Der er mulighed for at drive erhverv på ejendommen.
Køkkenet, som er i åben forbindelse med stue og alrum, er holdt i lyse farver og med bordplade af kirsebærtræ. Fra stuen er der udgang til østvendt terrasse med udsigt til have og egne marker.
Værelsesafdelingen er med stort soveværelse, 2 børneværelser og badeværelse med brusekabine. I den modsatte ende af huset er der et stort værelse, ideelt som kontor eller måske teenageværelse. I forbindelse med grovkøkkenet er der et praktisk viktualierum med mange hylder.
Der er gulvvarme i næsten alle rum, med undtagelse af 3 af værelserne og viktualierummet.

I 2007 blev der bygget en 348 m² stor hal - her er plads til løsdrift af kvæg og god plads til landbrugsredskaber. I forlængelse af hallen er en ombygget stald, hvor der i dag er plads til 2 biler, værksted og fyrrum med pillefyr.

I en indhegning, umiddelbart op til husets have, er der idag højlandskvæg - resten af jorden er udlagt til jagt og græsmarker.

Have med flere skønne terrasser, bl.a. en aftenterrasse, hvorfra man kan nyde solnedgangen og udsigten til Mossø. Bagerst i haven, godt gemt bag høje træer er der et udendørs finsk vildmarksbad.

Alken ligger perfekt midt mellem Ry og Skanderborg, tæt på E45 med kort vej til både Aarhus og Trekantsområdet. Fra stationen i Alken er der direkte togforbindelse til Aarhus og Silkeborg og skolebussen stopper kun 500 meter fra ejendommen. I byen har man desuden Danmarks første digitale landhandel, som i øvrigt er drevet frivilligt af de lokale borgere.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: