Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Emborgvej 80
Alken
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 8.498.000
Areal ha 10,6
Udbetaling 425.000
Sagsnummer 28601
 • Boligareal
  380 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  4/11
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1930
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  10,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  430 m²

Unik og sjældent udbudt liebhaverejendom med egen søbred til Mossø

På en intet mindre end perfekt placering i det flotte kuperede Søhøjland, som er noget af Danmarks flotteste natur, ligger denne fuldstændig fantastiske ejendom.

Dette er den oplagte generationsejendom eller det naturlige valg for jer, som har behov for masser af plads og kun ønsker de mest storslåede omgivelser, der i øvrigt sjældent kommer i handel.

Med bredden af den smukke Mossø som en del af den store grund, har I den mest vidunderlige udsigt og ligger samtidig helt rigtigt i forhold til solen. I søen kan der fiskes og bades og på den tilhørende jord er der rigtig gode jagtmuligheder.

At beskrive hele indretningen af denne pragtvilla er mere, end denne begrænsede plads tillader, men lad os blot slå fast; her kan I bo 2-3 generationer sammen og alligevel hver for sig, I kan tillade jer at have selv de mest pladskrævende hobbies, I har muligheder for at drive erhverv hjemmefra og I har uanede muligheder i forhold til, hvordan I ønsker at indrette jer.

Ud over de store og flotte indrettede boligrum med lækre detaljer og løsninger, får I tillige en mængde særdeles anvendelige tilbygninger. Her er en stor muret garage med betondæk og disponibelt loftsrum. I får desuden et godt maskinhus, som kan omdannes til stald, hvis I ønsker at holde heste. Ellers er anvendelighederne for også denne bygning nærmest utallige.

Ejendommens landbrugsjord er bortforpagtet til en landmand, som gerne vil fortsætte denne ordning.

Det burde næsten ikke kunne lade sig gøre; at bo så fuldstændig og absolut ugeneret midt i den skønneste natur (som oven i købet er jeres egen) - og så samtidig være så dejligt tæt på alt det praktiske i hverdagen. Men det kan lige netop lade sig gøre her!

Købmanden i Alken ligger kun 400 meter væk. I har ca. 3 km til en god skole. Og vil I f.eks. til Silkeborg eller Aarhus har I kun 300 meter at gå til hvor I kan stå på toget. Ønsker I selv at køre, så tager det kun 25 minutter fra I sætter jer i bilen til I holder midt i Aarhus!

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: