Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Lille Tåningvej 8
Tåning
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.750.000
Areal ha 2,7
Udbetaling 90.000
Sagsnummer 27577
 • Boligareal
  150 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1883
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  -23,7%
 • Driftsbygninger
  754 m²

Naturskøn landejendom tæt på Skanderborg

Er et rigt dyreliv, masser plads omkring jer, en lille bæks stille rislen og en fantastisk udsigt, noget som kunne være vigtige elementer, når I kigger på ny bolig? I så fald bør I kaste mere end et hurtigt blik på denne dejlige og mildest talt naturskønt beliggende landejendom!

På en 5 tønder land stor grund, hvoraf ca. 20% er skov, ligger ejendommen, som er lige velegnet til hobbylandmanden som den er til den hesteinteresserede familie og jer, der gerne vil drive erhverv hjemmefra. De mange gode og store tilbygninger og maskinhuse er i rigtig god og anvendelig stand og alle facader er nymalede inden for de sidste 2 år. Dette gælder også den dobbelte garage.

Stuehuset har ligeledes fået taget malet for få år siden og fremstår generelt i pæn stand og med masser af plads. Det består af 2 plan, hvor stueetagen har entré med trappe til 1. sal, badeværelse, vaskerum, køkken i åben forbindelse med spisestue samt en stor opholdsstue. I opholdsstuen giver de synlige bjælker indtryk af en hyggelig landejendom.

På 1. sal har I et meget stort soveværelse samt 2 gode værelser og endnu et badeværelse.

I den meget varierede natur, som omgiver ejendommen, er her et rigt dyreliv. Rådyr, ræv, fasan og ænder optræder i stort antal og giver ejendommens nye beboere mulighed for også at gå på jagt.

Det vi nok bør fremhæve allermest er den bjergtagende udsigt, som følger med i købet. De åbne, bølgende kornmarker, skovene og søerne danner et smukt bagtæppe, uanset i hvilken retning I ser og ejendommens høje placering giver Jer en udsigt, som ikke findes mange steder i landet.

Beliggenheden i forhold til regionens større byer er også meget central. F.eks. når I Skanderborg på et kvarters tid, Horsens på ca. 20 minutter, mens både Aarhus og Silkeborg bare ligger en god halv times kørsel fra jeres nye hjem.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)