Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Oddervej 160
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 6.999.000
Areal ha 22,7
Udbetaling 350.000
Sagsnummer 27702
 • Boligareal
  178 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Rum
  2/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1938
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  22,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.002 m²

Stor og velbeliggende landejendom med udsigt over markerne!

Med hele 23 ha jord og en særdeles god beliggenhed, tilbagetrukket fra Oddervej, er det freden, roen og de helt store naturoplevelser, der er i fokus på denne skønne landejendom. Det allerbedste er dog den intet mindre end fantastiske udsigt!

Fritidslandbruget er kendetegnet ved en kombination af gode, opdyrkede jorde, skov (som gør jer selvforsynende med brænde til fyret og de 2 brændeovne), søer og så en rigtig god jagt, hvor der bl.a. er råvildt, fasaner, harer m.m.

Alle bygninger, både bolig, maskinhus, værksted, garager og andre udhuse, er i rigtig god stand og her er masser af plads til det hele.

Boligen er i 2 plan foruden fyrkælderen og er løbende blevet moderniseret og vedligeholdt, bl.a. med nyt Tvis køkken i 2014, nye badeværelser, vinduer og gulvvarme i de fleste rum.

I stueplan er her det det store køkken/alrum med det nye, flotte og lyse køkken. Herfra er der udgang til den store parklignende have til den ene side, vinduer til haven til den anden side og på den tredje et flot kig til gårdspladsen og den gårdhavelignende terrasse. Rummet fremstår rigtigt lyst og dejligt.

I stueplan er her også et skønt, nyere badeværelse, entré med trappe op til 1. salen og så de 2 store stuer, som hver har sin brændeovn til både hygge og varme.

På 1. salen har I trappen med repos, hvor der f.eks. kan indrettes et hjemmekontor, et godt stort værelse og så det meget store soveværelse med den flotte og praktiske skydedørsgarderobe i hele rummets bredde. Endelig er her et lækkert badeværelse. Alle rummene på 1. salen har med de synlige bjælker et virkeligt flot udtryk.

Udenfor har I den store terrasse med fuldstændig læ og haven med de majestætiske, gamle træer kræver ikke meget mere end en græsslåning, så den er let vedligeholdt.

I kommer til at bo meget centralt; med en ½ times tid til enten Aarhus C, Horsens eller Silkeborg og under 10 minutter til Skanderborg, er I tæt på alt det, der betyder noget.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: