Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Storhøjvej 9
Fruering
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.798.000
Areal ha 3,0
Udbetaling 240.000
Sagsnummer 26769
 • Boligareal
  318 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  3,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Stor, flot og naturskønt beliggende villa & landsted!

I fornemmer det allerede, når I drejer fra Storhøjvej og kører op gennem den korte, men smukke allé, den store flisebelagte forplads åbner sig op og afslører en både spændende og harmonisk ejendom.

Indtrykket forstærkes kun, når I træder indenfor og ser de mange, store rum, som skaber rammen om jeres hverdagsliv og når I så går ovenpå er alle chancer for, at I øjeblikkeligt forelsker jer i villaen så absolut til stede. Her på 1. salen er der skabt det mest fantastiske rum med synlige bjælker, loft til kip, indbygningsspot og ikke mindst et lysindfald og en udsigt, som vil tage pusten fra de fleste! Vinduerne i kip giver et kraftfuldt, men samtidig blødt, indirekte lys og den store vinduesfacade med udgangen til den hævede terrasse lader jer få en panoramaudsigt over det smukke landskab.

I stueplan får I en dejlig, stor stue i åben forbindelse med køkken/alrum, lys og imødekommende entré, praktisk bryggers med masser af plads, 2 badeværelser, soveværelse og 2 gode værelser, hvoraf det ene i dag anvendes som et meget stort walk-in.

På 1. salen har I - foruden den nævnte, luksuriøse stue - hele 4 gode værelser og dette er således en perfekt ejendom for den store familie, hvor alle kan have sit eget.

I forlængelse af villaen er en stor og meget anvendelig gildesal, stor garage og et meget stort værksted samt stald, hvor der - i sammenhæng med de tillæggende jorder - i dag holdes heste.

Endelig er her et skønt orangeri (med termoglas) samt en flot carport.

Skolebussen holder lige uden for døren og tager børnene til Virring, nogle få km væk, hvor der også er gode fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder, og så ligger Skanderborg og Aarhus kun henholdsvis 10 og 20 minutters kørsel væk.

At kalde beliggenheden for naturskøn ville være en grov underdrivelse og at sige, at her er masser af plads, vil end ikke begynde at beskrive det. Kom selv og se, hvor skønt det er muligt at bo.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)