Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Svejstrupvej 15
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.598.000
Areal ha 2,1
Udbetaling 180.000
Sagsnummer 28535
 • Boligareal
  126 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Prishistorik
  -10%
 • Driftsbygninger
  969 m²

Unik og naturskønt beliggende landejendom mellem Ry og Skanderborg!

Med god afstand til nærmeste nabo og omgivet af åbne marker, eng og skov, kan sjælen her finde ro, som kun ganske få andre steder i landet. I dagligdagen er det ganske enkelt ikke muligt at høre andre lyde, end dem naturen - og I selv - frembringer.

Den store, flotte og meget velholdte ejendom ligger midt mellem Skanderborg og Ry, i noget af det flotteste natur, der findes. Alligevel har I ikke langt til hverdagens nødvendigheder; f.eks. er der bare et par minutter på cyklen til børnehave og skole med fritidsklub, sportsplads, multibane m.m. og ca. 5 minutters kørsel i bil bringer jer til indkøb, togstation m.m.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1877, men er over de seneste 30 år fuldstændig renoveret, så den i dag fremstår rigtig flot og indbydende - og stadig med meget af den oprindelige stil, f.eks. i form af de synlige bjælker.

Selve boligen udgøres af 126 m² fordelt på ét plan. Her er et godt bryggers med adgang til det flotte køkken, som er i åben forbindelse til spise- og opholdsstue, hvorfra der er udsigt og udgang til den skønne have. Endvidere er her 2 store værelser, gang, entré med indbyggede skabe, endnu et værelse samt et rigtigt flot badeværelse. Der er gulvvarme i alle rum.
På 1. salen har I et meget stort rum med et væld af anvendelsesmuligheder (ej indrettet).

Til ejendommen hører også en række gode tilbygninger, den ene af disse med nyere tag. Her er tale om en stor maskinhal, som også vil være særdeles velegnet som ridehal. Staldbygning med 2 bokse til f.eks. hestehold og endelig et værksted med lift og en stor hal, som kan bruges til opbevaring, lager eller anden form for virksomhed.

I har alle muligheder for at drive virksomhed fra hjemadressen eller f.eks. skabe indtægt ved at udleje tør og god opbevaring til campingvogne, både m.v.

På og omkring ejendommen er der et rigt dyreliv.Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...