Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Tebstrupvej 6
Tebstrup
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,3
Udbetaling -
Sagsnummer 28751
 • Boligareal
  163 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  2008
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  3,3
 • Driftsbygninger
  0 m²

Rummelig ejendom med udsigt i det smukke "Ejer Bjerge"

I må simpelthen ikke snyde jer selv for den oplevelse det er, at se denne unikke, rummelige og velbeliggende villa ved selvsyn. Men pas på! – I ender med at falde pladask for de smukke omgivelser og de flotte lyse rum som boligen her har at tilbyde!

Alt er som man kunne forvente i et moderne hjem som dette. Her er naturligvis gulvvarme overalt, indretningen er praktisk og hensigtsmæssig i forhold til det moderne familieliv og haven er lige så dejlig, som den er nem at passe. Men derudover så har vi her en helt igennem særlig bolig, lofter til kip, lækre lysindfald og et helt uovertruffent indeklima.

Bilerne parkeres i den store garage med automatisk el-port. Selv med 2 biler er her masser af plads til alt andet, I måtte ønske og derudover er her et stort og godt værksted. Indenfor finder I en hall-lignende entré med gang, 2 værelser, lækkert badeværelse og et stort bryggers til den ene side. Til den anden side åbner de dobbelte franske døre op til et helt fantastisk køkken/alrum og stue, som bare indbyder til mindeværdige familiemiddage og hyggelige venneaftener. I forbindelse med køkkenet er et praktisk viktualierum og endelig har I det ualmindeligt lækre soveværelse med walk-in og flot badeværelse. Gulvene i alle rum er dels store, sorte klinker, dels flot dybtonelakeret egetræ. Udenfor har I en stor og praktisk, flisebelagt gårdsplads og flere gode terrasser – flere af dem overdækkede.

Den høje beliggenhed giver en fantastisk udsigt i alle retninger, til skov og marker, til Ejer Bavnehøj og til Tebstrup by, som er et skønt og aktivt lokalsamfund med daginstitution, skole, idrætshal, indkøb m.m. Med kun et par minutters kørsel til E45 og dermed kort afstand til bl.a. Skanderborg, Horsens og Aarhus er hverdagslogistikken pludselig også meget nemmere.

Velkommen til det smukke " Ejer Bjerge". Læs mere om området på www.ejerbjerge.dk

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: