Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Tebstrupvej 9
8660 Skanderborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 9,8
Udbetaling -
Sagsnummer 29606
Gem Gemt
 • Boligareal
  143 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1925
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  9,8
 • Prishistorik
  -11,6%
 • Driftsbygninger
  438 m²

Naturskønt beliggende fritidslandbrug med 10 ha jord

Er I til rolige omgivelser, skøn natur (og meget af den!) og masser af plads, så kunne denne landejendom sagtens være noget for jer. Den ligger lige uden for Tebstrup, i det smukt kuperede Ejer Bjerge, og fra grunden har I i klart vejr udsigt til Himmelbjerget til den ene side, og Ejer Bavnehøj til den anden.

Derudover har I kun kort afstand til Skanderborg og de mange spændende specialbutikker, dagligvareforretninger og ungdomsuddannelser, der findes her. Har I børn i skolealderen kommer de til at gå på skole inde i Tebstrup, hvor bussen kører lige forbi jer både morgen og eftermiddag. Turen kan også cykles på 10 minutter. Ved skolen er også daginstitution, nyere multihal, boldbaner m.m., og i Tebstrup findes desuden Dagli´Brugs og en rigtigt god og aktiv borgerforening med mange aktiviteter.

Ejendommen er beliggende på et jordstykke på ca. 10 hektar, som for tiden er forpagtet ud til afgræsning. Det vil naturligvis være oplagt at have hestehold eller andet på ejendommen, men mulighederne er næsten uendelige.

I boligen, som er i to plan, er der i stueplan entré, bryggers badeværelse, køkken/alrum og stue i åben forbindelse. Endvidere soveværelse og en stor, lys udestue, som er tilbygget for 10 år siden. Fra denne er der udgang til den flotte og parklignende have samt en stor og fuldstændig ugeneret terrasse. Det er ikke megen trafik, der passerer ejendommen, så lydbilledet domineres af fuglefløjt og vindens raslen med bladene i de store, flotte træer.

På 1. salen er repos, hvor der eventuelt kan indrettes en kontorplads og to gode værelser.

Til ejendommen hører også et højloftet maskinhus og en større staldbygning. Her er al den plads, I kunne drømme om, og selvom en del af tilbygningerne kunne have behov for en kærlig hånd, er en stor del fuldt anvendelig, som det er.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.