Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Engmarksvej 33
Åes
8700 Horsens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 1,4
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 200521
 • Boligareal
  130 m²
 • Kælderstr.
  5 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1890
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  748 m²

Landejendom med mange anvendelsesmuligheder

OMRÅDET:
Kort afstand til Hovedgård hvor der er skole, børnehave, indkøbsmuligheder, fitnesscenter, stor idrætshal med forskellige sportsaktiviteter samt friluftsbad. Skolebussen kører for enden af ejendommens grusvej, og derudover er der busforbindelser hvor du har Horsens, Aarhus, Odder og Skanderborg indenfor en radius af 25 km.

EJENDOMMEN:
Denne hyggelige landejendom er beliggende for enden af egen grusvej og med skoven som nærmeste nabo. Ejendommen har tilhørende 1,35 hektar jord som er fordelt rundt om ejendommen, samt et jordstykke med egen sø liggende for enden af markvej langs skovkant, som er ideel til blandt andet egen jagt. Udover det er der mange anvendelsesmuligheder som fx. hestehold med mulighed for anlæggelse af ridebane. Eller til den selvstændige erhvervsdrivende såsom tømrer, entreprenør eller blot en køber som ønsker plads omkring sig - det er kun fantasien som sætter grænser for mulighederne på denne ejendom.


INDRETNING:
Stuehus bestående af entre som giver adgang til en stor spisestue med et naturligt lysindfald samt brændeovn, køkken med viktualierum, badeværelse, baggang.~I den anden ende af stuehuset og i forlængelse af spisestuen finder man en opholdsstue, et soveværelse, to værelser samt et kontor. Renovering af baggang samt badeværelse må påregnes.

Der er nye vinduer og døre, nyt minirenseanlæg, ny udvendig kloak og nyt pillefyr samt en nyanlagt stor sydvendt terasse med dejlig udsigt udover åbne marker.

Derudover er der stor bilgarage med el-porte, værksted, stor maskinhal. I midterdelen af længerne er der fyrrum med pillefyr, lille opvarmet værksted samt bryggers med tilhørende toilet og bad.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: