Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Farimagsvej 28
Enner
8700 Horsens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.395.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 120.000
Sagsnummer 210297
 • Boligareal
  162 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  467 m²

Hobbylandbrug med 2,5 ha smukke omgivelser

Vest for Horsens og lige udenfor Lund finder du dette fantastiske hobbylandbrug. Her er du tæt ved skov, i landlige og naturskønne omgivelser. Lund har meget at byde på, bl.a. flere daginstitutioner, skole til og med 9. klasse, indkøbsmuligheder, bager, og velfungerende idrætsforening. Der går skolebus næsten lige uden for døren og Motorvej E45 er bare 5 km væk, så byer som Vejle og Aarhus når du på ca. 30 minutter. Horsens centrum er kun ca. 10 km væk.

Ejendommen er løbende moderniseret med bl.a. badeværelse, trævinduer, ståltag, pillefyr, solfangere og solcelle-anlæg. Stuehuset indeholder en stor entré med plads til opbevaring, et fantastisk badeværelse med bruseniche, spabad og sauna, endnu et badeværelse som idag bruges til bryggers og vaskefaciliteter, men som nemt kan omdannes til badeværelse igen. Et hyggeligt køkken med kanap, hvor der er god spiseplads, et godt værelse, en dejlig stue med plads til både spise- og opholdsafdeling og udgang til haven og terrasse og yderligere 2 gode værelser. 1. sal er ikke udnyttet idag. men der er mulighed for det.

Haven er inddelt i flere hyggelige og ugenerte områder, med terrasse, blomsterbede opvokset træer og buske. Her er rig mulighed for altid at finde læ og nyde solen og god plads til leg og aktiviteter.

Den tidligere svinestald er i 2006 totalrenoveret og omdannet til en stor og fantastisk gildesal. Helt oplagt til mange gode fester og sammenkomster. Her er 2 toiletter, stort køkken - med plads til anretning, viktualierum og grovkøkken. Gildesalen er isoleret, med troldtektlofter og opvarmes med kalorifere varme.
3 -dobbelt garage som er i forbindelse med gildesalen består af fyrrum, garage, værksted m.m og dette kan også opvarmes med kalorifere varme.
Maskinhuset er opdelt i flere gode rum, hvor du har plads til opbevaring af trailer, maskiner, halm, korn, mm. Her er selvfølgelig også plads til dyr, fx. heste, får, kaniner mm.

Søger du ro, stilhed og et sted med mange muligheder, så bør du kigge nærmere på denne ejendom

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: