Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Korning Nørremark 23
Korning
8700 Horsens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 11,6
Udbetaling -
Sagsnummer 210723
 • Boligareal
  215 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1902
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  11,6
 • Driftsbygninger
  395 m²

Drømmer du om det frie liv på landet, er muligheden her !

Landejendom med cirka 11,5 hektar jord. Naturskøn beliggenhed, lige ved Korning by. Korning er en hyggelig landsby med dagpleje, børnehave og skole op til og med 4. klasse. Der er et stort lokalt engagement i byen og en god idrætsforening. Fra Korning er der kun 10 minutters kørsel til Løsning, der har en skole op til 9. klasse samt flere indkøbsmuligheder. Derudover er der kun 5 minutters kørsel til motorvejen og 10 minutters kørsel til Horsens.

Jorden, som er beliggende omkring ejendommen, har egen skov, egen å samt en mindre sø. Der er altså god mulighed for jagt eller fiskeri, hvis det er det du drømmer om eller blot nyde stilheden og dyrelivet ved åen. Ejendommens have er anlagt med frugthave og hønsegård, dejlig bålplads, med mulighed for at sidde og spise overdækket, samt en stor køkkenhave, med drivhuse og højbede. Her er virkelig plads til at udleve drømmen om selvforsyning. Der er god agerjord, der pt. bortforpagtes. Velholdte udhusbygninger på 395 m2 samt flisebelagte overdækninger. Her er der alle muligheder for at have sine maskiner til at holde tørt og godt. Der er også allerede etablerede hestebokse og masser af plads til at lave flere, hvis man ønsker at holde heste eller andre dyr.

Det løbende moderniserede stuehus henvender sig til både den store og lille familie. Her er entré med adgang til stort bryggers, køkken fra Designa, med god spiseplads – alt sammen med gulvvarme. I køkkenet er der et viktualierum med masser af plads. Dejlig lys vinkelstue med spisebord og sofahjørne. Trapperum, med udgang til haven samt badeværelse med bruseniche. På 1. salen er der stue, et soveværelse med svalegang, badeværelse med badekar samt to værelser. Herfra er der en skøn udsigt over mark, skov og å og man kan tit se rådyrene græsse på engen.

Fantastisk ejendom for dig, der har egen virksomhed, der kræver plads, ønsker at have heste eller drømmer om selvforsyning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.