Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Oddervej 11
Søvind
8700 Horsens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.998.000
Areal ha 2,7
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 202144
Gem Gemt
 • Boligareal
  181 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Yderst charmerende ejendom i oplandet ved fjorden

OMRÅDET: Dette yderst charmerende og meget velholdte stuehus er beliggende i det flotte og naturskønne opland lige midt i vel noget af Østjyllands smukkeste natur ved Horsens fjord. Der er kun10 minutter til Horsens C, lidt længere til Odder og ½ time til Århus. Fra ejendommen her er der ganske få minutter til Søvind. En meget velfungerende landsby med ro og højt til himlen. Mange familier møder hinanden her i et aktivt fritidsliv, omkring byens populære børnehave, skole til 6.klasse eller i sportshallen og på sportspladsen. Her er en god Brugs, kro og pizzeria. Søvind Gymnastik- og Idrætsforening er ligesom byens lokalråd meget aktive.

EJENDOMMEN: Den præsentable og indbydende ejendom blev for år tilbage gennemgribende renoveret og nænsomt moderniseret med stor respekt for husets alder og stil. I boligen er der etableret gulvvarme og senest i 2009 fik huset nyt stråtag med certifikat som dokumentation for, at der er udført SEPATEC brandsikring. Omkring stuehuset ligger der et godt 2,6 Ha stort og regulært jordstykke der vil egne sig fint til smådyrshold eller alternativt som opdyrkning af plantage. Her er god plads til, at opføre en garage / hal med mange anvendelsesmuligheder. I mellem husets vinkel er der dannet ramme om en herlig lukket og stemningsfuld have.

INDRETNING: Boligen er smagfuld indrettet og stemningen er i top med de synlige bjælker og det rustikke interiør. Det hyggelige alrum danner ramme om husets center og i vinkel er et stort, velindrettet køkken med tilhørende grovkøkken / bryggers. Fra boligens alrum og lyse stuer er der udgang til husets skønne have. Boligen byder endvidere på hjemmekontor plus et pænt gæstebadeværelse. I fordelingsafsnit er der yderligere to store værelser, velholdt badeværelse og et rummelig forældresoveværelse med skabe.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.