Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Over Vrøndingvej 54
8700 Horsens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.750.000
Areal ha 6,1
Udbetaling 140.000
Sagsnummer 211057
Gem Gemt
 • Boligareal
  165 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1895
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  256 m²

Fredelig landejendom tæt på Horsens

OMRÅDE: Blot 10 minuters kørsel fra Horsens byskilt finder du denne ejendom beliggende lige uden for Vrønding. Vrønding er en landsby med et godt foreningsliv med holdaktiviteter og flere arrangementer mm. Fra Vrønding fanger man også nemt bussen til Lund, som byder på dagplejere, vuggestue, børnehave, skole til 9 klasse, idrætsfaciliteter og multihal. Ydermere er der fra ejendommen kun 5 minuters kørsel til E45 i syd-og nordgående retning.


EJENDOMMEN: Her får man en charmerende rødstensejendom med gode muligheder for at indrette sig lige nøjagtig som man ønsker. Sælger har allerede sørget for en del af det ydre - bl.a. med træ/alu vinduer i stueplan fra 2017 og et tag fra omkring år 2000. Det er tilmed væsentligt at nævne, at ejendommen er tilkoblet offentlig kloak og sælger har installeret nyt pillefyr i 2018, som sammen med gode isoleringsforhold giver en realtivt lav varmeregning på ca. kr. 11.000-12.000 årligt.

Tilhørende ejendommen er to udhuse med muligheder for etablering af garager, mulighed for dyrehold, gildesal eller noget helt fjerde - mulighederne er mange.

Udover udhuse får man også 6 hektar jord, hvoraf 5,5 hektar er støtteberettiget agerjord. Her er altså også flere muligheder. Sælger forpagter i dag jorden ud til ca. kr. 22.000 årligt.

INDRETNING: Stuehuset byder på bryggers med adgang til lille udhusdel til fyrrum mm. Fra bryggers også fordeling til køkken med mulighed for spiseplads og her fra videre til husets to daglistuer. Ydermere indeholder stueplan et badeværelse, soveværelse og disponibelt rum.

1. salen indeholder fordelingsgang og tre store værelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.