Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Åvej 39
Åstruplund
8740 Brædstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.100.000
Areal ha 2,5
Udbetaling 155.000
Sagsnummer 240171
Gem Gemt
 • Boligareal
  220 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/7
 • Byggeår
  1827
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  +0,2%
 • Driftsbygninger
  143 m²

Smuk istandsat landejendom ved Gudenåen!

Ejendommen er gennem de sidste 14 år blevet løbende istandsat og vedligeholdt med tanke på miljø og bæredygtighed. Der er ikke anvendt sprøjtemidler, der er installeret to ladepunkter til el-bil og hårde hvidevarer ligger i en god energiklasse. Sammenholdt med de lave ejendomsskatter i landzone, billige lån kan de månedlige udgifter holdes på et lavt niveau. ca 5000 pr md for den nuværende ejer.
Her er ingen bopælspligt og med erhvervstilladelse – så anvendelsen af ejendommen er kun begrænset af fantasien. Ejendommen ligger lige udenfor Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg – centralt placeret med kort afstand til de omkringliggende byer Århus, Viborg, Vejle, Billund, Brande, Herning og Kolding. Ejendommen består af et stort stråtækte hovedhus, en stald med plads 6 heste, værksted, opbevaringsrum, en tredobbelt carport til personbiler samt en kæmpecarport på 8x3,5 m med plads til en stor vare/værkstedsbil!
Hovedhuset er på 220m2 og indeholder en kæmpestue med pejs og nyt egegulv, spisekøkken med Hanstholm kvalitetselementer fra 2008, opbevaringsrum og stor stue i forbindelse hermed. Stor forældresoveværelse med skabsvæg, sauna og separat baderum med spa – alt fra 2014. Desuden er der yderligere et nyistandsat badeværelse og 3 regulære værelser, hall og stort brygges med vaskemaskine og særdeles effektivt jordvarmeanlæg fra 2008. Stalden indeholder 6 hestebokse med vandingsanlæg, et stort åbent rum samt kæmpe høloft m trægulv – stalden ligger sådan, at der nemt kan monteres et 6 kw solanlæg.
Grunden er på ca 25.500m2 fordelt på ca 4000m2 indhegnet nem have, med en kraftigt træbælte mod vejen og ned gennem grunden snor sig en lille idyllisk bæk – bækken kører man over når man kører ind på den store gårdsplads. Der er rigelig plads til, at man kan motionere på egen grund, fiske ride oma. Imellem husene er der i 2014 anlagt et dejligt gårdmiljø med smukke Henning Larsen lamper – her leves livet i sommerhalvåret også fordi huset ligger i læ af bakker og skovområder. Resten af grunden er ca 21.500m2 eng og marker – der må drives jagt, man har fiskeret til en del af Gudenåen og der kan nemt anlægges en køkkenhave på 12.000 m2 – ligesom der er plads til fårehold, fjerkræ mm – så man kan nærmest blive selvforsynende.
Ejendommen udbydes til 3,1 mio på trods af at sælger har investeret i alt 3,8 mio. Afhængig af finansiering så den samlede boligudgift meget lav - også for førstegangskøbere.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.