Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bredmagevej 16
Ring
8740 Brædstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 5,3
Udbetaling -
Sagsnummer 240372
 • Boligareal
  103 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  5,3
 • Driftsbygninger
  2.410 m²

Kæmpe hesteejendom med massere af muligheder

Her er ejendommen, som er alle hesteinteresserede drømmer om - og mulighederne er mange!

Stald Grønvang er et funktionelt ridecenter påbegyndt opførelse i 2008. Ridehallen er opført med hvide stålplader og sort eternittag. Ridebanen opfylder med sine 20x60 i indvendig mål konkurrencekravene til dressurbane. Barrieren er opført med sokkelsten i bunden og lodrette træplanker. Der er lavet ny fiberbund i 2019 med lyse walber flokker, og der er opsat 3 stregs-vandingsanlæg, såvel som 3 rækkers lavenergi lamper til oplysning. Hallen har desuden 3 rækker lysbånd i begge sider af taget, og den ene gavl er med lysplader, hvilket giver masser af naturligt lys og en indbydende arena i dagtimerne. De 2 staldafsnit er på henholdsvis 11 og 16 bokse med hårdttræs fronte, og alle i målene 3,5x3,5, med Ifeed foderautomater, vandkopper og med vinduer, der kan åbnes ud. Der er lavet nyt sadelrum i 2020 med lyst trægulv til stalden med 11 bokse. Derudover yderligere et sadelrum, opbevaringsrum og vaskemaskinerum med slidstærkt epoxy gulv. Der er hyggelig rytterstue med tekøkken, køleskab og badeværelse med brus og gulvvarme. Foderrum med 3 tons silo og ekstra disponibelt rum til tilskudsfoder og lign.

Ridebanen udenfor er ligeledes 20x60 og med lavt træhegn og flisbund. Rotunden er med træhegn, kant i bunden og ca. 18m i diameter. Der er etableret 4 sandpaddocks på ca 6x12 m, hvoraf de 2 er med træhegn og den ene af dem desuden med fast gummibund og ridebanesand. Derudover er der anlagt yderligere 3 større sandfolde på ca 10x40 til vinterbrug. De 6 mindre græsfolde er alle med Hippolyt sikkerhedshegn.

Løsdriften i den gamle stald er ligeledes udstyret med 5 foderautomater og frostfri vandkopper samt plastiklameller ved porten, så det mindsker træk.

Til ejendommen findes i forbindelse med ridehallen en lejlighed på 80 m2. Den er lys og lækker med en super loftshøjde. Den indeholder 2 værelser og har en fantastisk udsigt til ridehallen. Derudover findes et ældre stuehus som en ny ejer eventuelt kan fjerne og bygge nyt eller renovere.

Ydermere ligger Brædstrup centralt placeret i Jylland, hvilket betyder, at man ikke har længere end omtrent en halv times kørsel, til de store omkringliggende byer som Horsens, Silkeborg, Aarhus og Vejle.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.