Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Føvlingvej 12
8740 Brædstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,4
Udbetaling -
Sagsnummer 240172
 • Boligareal
  240 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  2012
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  3,4
 • Driftsbygninger
  429 m²

TOP moderne og unik ejendom på landet

Denne unikke villa byder på hele 240m2. Den er TOP moderne og i perfekt stand. Sjældent ser man en landbrugsejendom med et så moderne og stilfuldt udtryk som denne. Mulighederne er uendelige med så meget plads. Der er rig mulighed for dyrehold på de 34.078 m2 som grunden tilbyder.

Ejendommen ligger for enden af en meget præsentabel indkørsel, som deler sig i to, til den kæmpe store hal. Hallen er på hele 429 m2 og har mange anvendelsesmuligheder som lager, maskinhal, værksted, dyrehold eller blot en pladskrævende hobby.
Villaen er på et plan og indeholder 5 værelser til den større børnefamilie. Et dejlig stort køkkenalrum, hvor der herfra er en fantastisk udsigt udover området og i retningen mod Gudenåen. Derudover får man 2 store toiletter, begge med bruseniche og det ene med et lækkert spa. Ydermere er der en stor stilren garage med 2 porte.

Haven omkring huset er nem og stor nok til at opstille en fodboldbane hvis man ønsker det, eller den kan indhegnes til dyrehold. Der er utallige muligheder for forskellige hobbyer i haven til både børn såvel som voksne.

Alt i alt en utrolig dejlig ejendom til dem, som ønsker plads ude og inde, samtidig med at bo i flotte omgivelser.

Geografisk ligger denne ejendom perfekt for familien som vil bo på landet og stadig tæt på byen. Man har den landlige natur, hvor der ikke er langt til Brædstrup, som er en by i udvikling. Her er der blandt andet afsat 18 millioner kroner til byudvikling over de næste år. Byen rummer alt hvad en by skal indeholde, her er gode skoler, massere af butikker og et yderst aktivt foreningsliv. Derudover er byen godt beliggende med kort afstand til de omkringliggende byer som Århus, Horsens, Skanderborg og Silkeborg.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: