Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Gudenåvej 27
Sdr. Vissing
8740 Brædstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 8,7
Udbetaling -
Sagsnummer 27791
 • Boligareal
  181 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1999
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  8,7
 • Driftsbygninger
  284 m²

Lystejendom til naturelskeren!

Med en beliggenhed i absolut særklasse ligger denne smukke og harmoniske liebhaverejendom i Gudenådalen, midt i naturen, men alligevel centralt i forhold til Aarhus, Vejle, Horsens, Silkeborg og Billund, med kun 12 minutter til motorvejen.

Med skovklædte skrænter i baggrunden folder den 8,6 hektar naturgrund sig ud med engdrag, skov, søer og vandløb. Ejendommen egner sig til både den jagtinteresserede og den hesteinteresserede kunde. Der er rig lejlighed til at gå på jagt på egen jord, hvor rådyrene græsser og krondyr passerer. Er man til hest, som nuværende ejer er, så har man alle faciliteter med både løsdrift og gode folde. De lange rideture i naturen kan ligeledes foregå lige udenfor egen hoveddør. Er du hverken til jagt eller heste, så egner denne skønne ejendom sig absolut også til livsnyderen, som elsker at gå eller løbe en tur i naturen. Der er også mulighed for en dukkert i den nærliggende badesø.

Netop i disse opgivelser falder stuehuset og de øvrige bygninger - alle opført i træ - naturligt ind. Bygningerne, hvoraf de første er opført i 1999, fremstår særdeles velholdte, ude og inde.
Stuehuset er stilsikkert udført med trægulve og et lysindfald i særklasse fra de store sprossevinduer, hvorfra der er en unik udsigt til engene.
Stueetagen er indrettet med et stort lyst opholdsrum med brændeovn. Et lækkert stort separat landkøkken med hvide elementer, et rummeligt badeværelse samt entre og bryggers.
1. salen består af et stort alrum, 3 store værelser samt et badeværelse. Da huset er opført som et såkaldt trempelhus, er der næsten fuld loftshøjde overalt på 1. salen.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe, som ud over at holde varmeudgifterne på et minimum, sørger for effektiv ventilering og et sundt indeklima.

Fra husets store terrassedøre er der adgang til henholdsvis en stor træterrasse og den overdækkede veranda, hvorfra der er en flot udsigt over den største af ejendommens søer, hvor fiskehejrer ofte spadserer rundt langs kanten på jagt efter frøer og fisk.

Der er til ejendommen nogle særdeles velholdte tilbygninger, bl.a. lade med isoleret værksted, en dobbelt carport samt endnu en lade, denne med isoleret gulv, så den senere kan omdannes til f.eks. kontor. Endelig er her et mindre brændehus samt løsdriftsstald med 2 hestebokse og yderligere 2 mindre løsdriftsstalde.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.