Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Hårupvej 13
Føvling
8740 Brædstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,8
Udbetaling -
Sagsnummer 240189
Gem Gemt
 • Boligareal
  124 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  -30,3%
 • Driftsbygninger
  371 m²

Ejendom med jord ved Gudenåen

Området:

Ejendommen på Hårupvej er beliggende nær Brædstrup, som ligger under 5 min væk- Brædstrup byder på et hav af muligheder, foreksempel et bredt idræt- og foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave og ej forglemme den skønne natur med søer, skove samt flere kulturhistoriske seværdigheder, så som blandt andet Den Genfundne Bro & Klostermølle. Ydermere ligger Hårupvej også tæt på større byer såsom Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle og Silkeborg, som kan nås indenfor 20-30 minutters kørsel. Brædstrup er et fantastisk sted, hvis man skal pendle.

Ejendommen:
Ejendommen består af et stuehus på 124m2 og udbygninger på i alt 249 m2. Bygningerne trænger til en renovering men der er utrolig mange muligheder både i forhold til istandsættelse og evt. nybyg til dem der drømmer om dette. Du får desuden en ejendom med hele 2,8 hektar jord til, perfekt til dyrehold og et dejligt liv på landet.

Derudover har ejendommen tilhørende jord beliggende ned til Gudenåen, dette er der meget få ejendomme der har. Her kan du på kort tid tage ned på cyklen og lave bål, sove i telt eller fange din egen fisk. På grunden er der et lille bålsted med siddepladser omkring. Et super dejligt rekreativt sted med ro og en fantastisk natur og dyreliv.
Ejendommen består i stueplan af bryggers med adgang til bad samt køkken. Herfra er der adgang til værelse samt stue. Fra stuen er der yderligere et værelse. Første sal består af soveværelse samt værelse. Derudover findes der en udestue i forbindelse med huse på hele 18 m2.
Sælger vil eventuelt gerne tage en motorcykel med som en del af en handel

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.