Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Birknæsvej 5
Birknæs
8752 Østbirk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.698.000
Areal ha 9,7
Udbetaling 185.000
Sagsnummer 26772
 • Boligareal
  168 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  9,7
 • Prishistorik
  -7,5%
 • Driftsbygninger
  1.560 m²

FANTASTISK VARIERET NATUR OG ET VÆLD AF MULIGHEDER!

Trænger sjælen til ro og mangler I at genfinde balancen - eller vil I blot have masser af plads omkring jer, kombineret med helt fantastiske natur- og fritidsoplevelser - ja, så kan dette meget vel være jeres næste bopæl.

Midt i noget af Danmarks smukkeste natur, på en kæmpegrund på 9,73 hektar ligger denne ejendom, som med sit indflytningsklare stuehus, de mange og gode tilbygninger og ikke mindst den unikke natur, vil tiltale de fleste familier. Her kan alle dyrke lige netop deres fritidsinteresse.

Lad os starte udenfor; grunden består af både enge, marker, sø & skov og så grænser jorden op til Gudenåen, så her er mulighed for både at fiske og sætte en kano eller kajak i vandet! Der er også et righoldigt dyreliv på ejendommen, hvilket giver gode muligheder for jagt, ligesom det er muligt at drive et hobbylandbrug, hvis det er det man vil. Her er også perfekt at bo for den hesteinteresserede familie.

Beboelsen er indrettet i 2 plan. I stueplan har I bryggers med adgang til køkken/alrum og den meget store stue. Endvidere er her badeværelse, værelse samt entré med trappe op til 1. salen. Her kommer I op på en repos, som bl.a. kan indrettes med kontorplads. Her er også 4 gode værelser. Ejendommen er løbende moderniseret og renoveret, så den i dag fremstår i god stand.

De omkringliggende tilbygninger er perfekte til en bred vifte af formål, hvad enten det er dyrehold, pladskrævende fritidsinteresser eller noget helt andet.

I henholdsvis Vestbirk og Østbirk, som ligger tæt på, er både skole, daginstitution og sportshal og i Østbirk er der flere indkøbsmuligheder. Begge byer er lette og hurtige at nå til på cyklen og der er desuden timedrift med bussen fra Vestbirk. I kommer i øvrigt til at bo ganske centralt her; Horsens og Skanderborg kommer I til på under en ½ time og f.eks. Herning, Silkeborg og Aarhus kan alle nås på ca. 45 minutter.

Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: