Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Fyel Skovvej 10
Vestbirk
8752 Østbirk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 25,8
Udbetaling -
Sagsnummer 20741
 • Boligareal
  117 m²
 • Kælderstr.
  31 m²
 • Stue/Vær
  1/2
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  25,8
 • Driftsbygninger
  130 m²

Unik mulighed: Bo i Danmarks smukkeste natur med egen sø og skov

Man kan ikke købe sig til lykke. Sådan hedder et gammelt – og absolut sandt – mundheld. Men hold nu op, hvor kommer det altså meget, meget tæt på her! For denne ejendom byder på næsten 26 hektar fyldt med fuldstændig bjergtagende, vidunderskønne naturperler, som nærmest ikke findes mage til i hele kongeriget.

Her kan du få store naturoplevelser, god jagt og et syn og en stilhed, som kan være svær at opdrive andre steder. Når du går i seng om aftenen og slukker lyset, så vil du se flere stjerner, end du kunne huske, der fandtes. Og trafiklarm er byttet ud med naturens eget lydtæppe.

Der står i dag en ejendom på jorden og den kan beboes, men køber vil formentligt vælge enten at foretage en omfattende renovering eller bygge nyt på stedet. Uanset hvilken løsning I vælger, så vil I få et enestående hjem, hvor I har mulighed for at nyde de hobbies og aktiviteter, som betyder noget for lige netop jer. I dag er her mindre hestehold, men der kan også drives jordbrug (i dag dyrkes ca. 5,5 hektar som landbrugsjord) og så er her jo unikke muligheder for at vandre, lufte mountainbiken eller anden motion. Med egen sø, skov, eng og flere andre typer natur, er det helt op til jer, hvordan I bedst udnytter de skønne rammer.

Fra ejendommen er der bare fem minutter til indkøb, daginstitution, skole, idrætsfaciliteter, m.v. – eller et kvarter på cyklen, hvis I har unge mennesker, som transporterer sig på den måde. Der er naturligvis også mulighed for at hoppe på bussen, som standser ikke så langt fra jeres hjem. Med den kommer I let til Østbirk, Horsens m.fl.

I egen bil har I bare 20 minutter til henholdsvis Skanderborg og Horsens, mens Vejle, Silkeborg og Aarhus alle nås på omkring den halve time.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.