Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Gantrupvej 13
Gantrup
8752 Østbirk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.995.000
Areal ha 10,1
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 200756
Gem Gemt
 • Boligareal
  181 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1976
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  10,1
 • Prishistorik
  -13,1%
 • Driftsbygninger
  343 m²

Landsbyprojekt med 3 selvstændige boliger + 9 ha egen skov m. 2 søer + mulighed for udstykning af byggegrunde. Bekvem køreafstand fra Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle og Silkeborg

Landsbyprojekt med 2 selvstændige boliger samt maskinhal + 9 ha egen skov m. 2 søer + mulighed for udstykning af byggegrunde. Bekvem køreafstand fra Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle og Silkeborg

Nu har du muligheden for at erhverve dig en unik skovejendom med uanede muligheder. Ejendommen er centralt placeret i landsbyen Gantrup ved Østbirk - en fredelig og charmerende landsby, hvorfra der er nem og hurtig adgang til større byer såsom Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Vejle - og kun ca. 35 km fra Århus.
Stuehuset fra 1976 er et ægte A hus på 181 m2 og er løbende vedligeholdt og i vældig god stand. Desuden et skønt og selvstændigt anneks fra 1998 på 151 m2. Derudover godt udhus:

Maskinhus på 192 m2 er opført i 2000. Maskinhuset har fast gulv i SF-sten, el/kraft og vand.

Bygningerne og det store haveanlæg fremstår i en særdeles præsentabel og velholdt stand.

Skovejendommen er en ægte skovejendom med 10 ha jord - smukt beliggende i et flot kuperet terræn med 2 søer som er ligger i forlængelse af den store have mod nord og vest. Den omgivende skov fremstår velpasset med ca 2 ha yngre eg og 7 ha med skovfyr, Nobilis og engstykker. Desuden finder man et rigt og varieret dyreliv med bla råvildt. Mulighederne med denne ejendom er mange. Det kan være, at du kan se dig her, hvor du driver virksomhed fra hjemmeadressen? det kan være I vil bo her flere generationer? eller måske har du/I en drøm om en naturskole eller andet erhverv, hvor du kan drive anvendelse af den omgivende natur.

Der findes også muligheder for udstykning. Ejendommen kan opdeles i selvstændige boliger på attraktive grunde. Hør mere omkring de forskellige muligheder.

Vi glæder os til at vise dig denne skønne ejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.