Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ydingvej 86
Yding
8752 Østbirk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.195.000
Areal ha 6,9
Udbetaling 210.000
Sagsnummer 20789
Gem Gemt
 • Boligareal
  169 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1933
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  189 m²

Naturskønt beliggende fritidslandbrug tæt på Skanderborg

Modsætninger mødes, hedder det i et gammelt mundheld, og det passer faktisk, når vi skal beskrive denne fantastiske ejendom. For der er en klar modsætning mellem det at ligge så utroligt naturskønt og så have så kort afstand til alle regionens større byer. F.eks. nås både Aarhus og Horsens på omkring 20 minutter, mens der kun er lidt længere til Silkeborg og Vejle.

De naturskønne omgivelser skal I simpelthen selv opleve. De byder blandt meget andet på skov og sø, engstykker og åbne marker. Til ejendommen hører ca. 6,8 hektar jord, hvoraf en stor del i dag forpagtes ud og drives som juletræsplantage. I har mulighed for at tilkøbe juletræskultur med ca. 20.000 træer. Derudover er der en enestående jagt på ejendommens jorde, ikke mindst på råvildt, som her er en del af.

Ejendommen er en særdeles flot og harmonisk ældre, men flot renoveret bygning, som har været i sælgers families eje i 75 år. Her får I en meget rummelig bolig i 2 plan med nogle gode og anvendelige tilbygninger. I boligens stueplan er her stort bryggers, gang, badeværelse, værelse samt køkken og stor stue. Det flotte og moderne køkken har bl.a. en granitbordplade og så er der her – ligesom i stuen og badeværelset – gulvvarme.

På 1. salen kommer I op til en stor repos med mulighed for at etablere en hjemmearbejdsplads. Desuden er her 3 store værelser.

Villaen fremstår i fin stand og den har fået nyt tegltag med nyt undertag i 2012. Integreret med boligen er en meget stor åben garage, et godt værksted, fyrrum samt 3 gode og meget anvendelige, disponible rum.

I haven er en stor, læfyldt og fuldstændig ugeneret terrasse, med udsigt til jeres egen lille sø og de smukke omgivelser. Her er også en lille vinterhave, som forlænger udendørssæsonen med mange uger.


Mød os på Facebook~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.