Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Kodallundvej 15
8763 Rask Mølle

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.395.000
Areal ha 11,2
Udbetaling 220.000
Sagsnummer 250225
Gem Gemt
 • Boligareal
  365 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/10
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  11,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  989 m²

Unik placering for enden af lukket grusvej i skøn natur

Kom og oplev denne fantastiske jagtejendom i naturskønne omgivelser. Her kan du nyde livet, uden at blive forstyrret af larm eller trafikstøj.
– en unik placering omringet af mark, skov, sø og meget mere. I alt 11 HA-jord følger med denne naturperle. For den jagtinteresserede køber, finder man ikke bedre vilkår. Grunden giver dig mulighed for at komme helt tæt på den idylliske dyreliv og du slipper for larmen fra store veje og by. Både råvildt og fasaner, har dagligt sin færden, lige udenfor døren.

Huset fremstår flot og imødekommende med gode solide mahognivinduer og nyere tag på begge længer af stuehuset. Gårdhaven indbyder til grillaften og hygge, mens roen sænker sig over skoven.

Indenfor i det 297m2 store stuehus, kommer man næppe til at mangle plads og huset kan opdeles i teenage- og voksenafdeling, hvis man ønsker det. Hele to store badeværelser, hvor det ene er med lækkert spabad og et yderligere et toilet giver plads til hele familien. Husets centrale knudepunkt, er det store køkken alrum, hvor der er rigeligt med plads til at kunne dække et langbord til fest, eller blot mange til spisning på en hverdagsaften.
Foruden de 6 værelser finder man det stort hjemmekontor, så man ugenert kan arbejde hjemme, uden at lægge mærke til familiens gøremål.
Sidst men bestemt ikke mindst, vil man med det samme bemærke, at huset har masser af skabsplads – en nødvendighed, som mange ofte glemmer, indtil man mangler dem i hverdagen.

Familiens biler, holder tørt og godt i dobbeltgaragen hvor begge porte selvfølgelig også er af mahogni, så de matcher husets vinduer.

I en udhusbygning ved siden af, har vi husets varmekilde, i form af et nyere stokerfyr. Her har sælger igen været forud tænkende og isat en garageport, således at man nemt køre ind, med en hel palle træpiller af gangen. Ydermere fået installeret solfangere på taget, så stokerfyret kan slukkes om sommeren.

Alt i alt en ejendom med masser af plads og som oser af fred og ro.
- en unik perle for naturelskere.
Kodallundvej 15 har en central placering i midten af Jylland. Med en beliggenhed i nærheden af Rask Mølle, bor du tæt på et velfungerende landsbysamfund, med et godt socialt sammenhold og alligevel med plads til forskellighed. Fra ejendommen Rask Mølle, der byder på skole, idrætshal, indkøbsmuligheder m.m. Herudover kun 10 minutter til motorvej og desuden en afstand på cirka 20 minutters kørsel til f.eks. Horsens eller Vejle.

Skal du nå Kolding, Billund, Århus, Silkeborg eller Brande, kan alle byerne nås indenfor 30-45 minutters kørsel.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.