Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Horsensvej 76
8765 Klovborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.895.000
Areal ha 3,4
Udbetaling 95.000
Sagsnummer 250322
Gem Gemt
 • Boligareal
  152 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  2003
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Drømmer du om minimal vedligeholdelse, men god udhusplads og landlig idyl?

Drømmer du om, at bo på landet, men uden en masse vedligeholdelse? Så bør du tage et nærmere kig på Horsensvej 76. Her bor du helt ugeneret inde bag et læbælte af træer og her skal du ikke tænke på andet end blot at nyde din skønne udsigt have og sø på egen matrikel. Denne ejendom ligger godt og rolig placeret, væk fra Horsensvej og samtidig får du masser af muligheder i form af en brugbar udbygning med mange gode m2 til f.eks. dyrehold, hobby, erhverv eller andet.

Denne 1 plans villa fremstår pæn og nydelig. Her er der passet godt på hvert et hjørne både indendørs og udendørs. Villaen byder bl.a. på genveks, gulvvarme overalt, maghony-vinduer, solfangere og meget mere.

Den moderne indretning henvender sig til den kvalitetsbevidste børnefamilie der ikke ønsker at gå på kompromis. Her er entré/bryggers, 2 børneværelser samt badeværelse med brus. Som husets centrale mødested, finder du køkken/alrummet med god spiseplads. Herudover forældre-afdeling med kontor, soveværelse, walk-in og badeværelse med brus. Sidst nedsænket opholdsstue. Husets skønne terrasser mod øst og syd/vest kan tilgås fra både alrum og stue, hvoraf den ene er delvist overdækket. Foruden bolig, forefindes indbygget carport på 52 m2 inkl. 9 m2 redskabsrum/udhus.

Den store udbygning byder på 240 m2, med port og hvor den del af det indvendige er yderligere delt op. Ved siden af udbygningen, forefindes et stort overdækket areal i forlængelse heraf.

Foruden de brugbare bygninger, byder denne unikke grund på 3,4 hektar jord, fordelt på 2 matrikler. Her er bl.a. plantet juletræer og ellers er der et større græsareal, et praktisk læbælte med træer og ikke mindst dejlig udsigt til egen sø. Her kan der opleves masser af dyreliv hele året rundt.

Alt i alt en idyllisk beliggende ejendom med minimal vedligeholdelse og god udhusplads - kontakt Nybolig Tørring tlf. 75 800 900 for nærmere information eller for at aftale en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.