Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Taphedevej 5
Tapdrup
8800 Viborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.895.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 145.000
Sagsnummer 20190202
Gem Gemt
 • Boligareal
  185 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  -3,3%
 • Driftsbygninger
  305 m²

Flot landejendom med mulighed for dyrehold.

Velkommen på Taphedevej 5, der er en ejendom beliggende midt i naturen, som her er kendetegnet ved langstrakte åbne vidder og udsigter så langt øjet rækker ud over det fantastiske landskab med marker og skovbevoksning.
Her bliver man på inden måder generet af trafik og har man skolebørn kan de tage bussen i skole. Indkøbsmuligheder finder man i Overlund, og har man mindre børn, der skal passes er der både vuggestue og børnehave i den nærliggende Tapdrup.
Drømmen om dyrehold kan realiseres her, hvor der både er plads og mulighed for at indrette stald og lade til dyrehold. I stalden er der allerede indrettet et godt disponibelt rum med trægulv og varme, så her er det ingen sag at invitere til fest eller måske indrette pladsen til hobbydyrkning.
Der venter jer et charmerende stuehus, der er opført i år 1900. I 1990 blev der foretaget en omfattende renovering, hvor man gravede alle gulve op, efterisolerede og byggede huset op igen indvendigt. I 1998 fulgte førstesalen, der blev etableret med lofter i kip og indrettet med en skøn stue med panoramaudsigt til naturen samt 2 gode værelser og et disponibelt rum.
I stueplan byder planløsningen på hjemmets samlingspunkter med et dejligt åbent miljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Køkkenet fik i 2018 nye låger og skuffer med soft-close, nye bordplader og ny vask m.m., hvilket også er gældende for bryggerset, der fik ny vask og bordplade. I køkken-alrummet blev der ligeledes lagt et nyt slidstærkt og praktisk gulv. Stueplan gemmer videre på en afdeling med et soveværelse, kontor og badeværelset og fra alrummet er der indgang til endnu et værelse.
Den fantastiske have indbyder til leg i timevis, og når der er tid til afslapning kan man indtage den store terrasse. En del af haven er udlagt med køkkenhave og her finder man både hindbær, jordbær, stikkelsbær, rabarber og i haven er der frugttræer, der giver en god høst.
En helt igennem fantastisk ejendom, der åbner op for flere anvendelsesmuligheder, og en ting er sikkert, der er ikke mange begrænsninger her, hvor man også får hele 2,8 ha jord med.

Der er mulighed for at sælge marken fra ejendommen. Endvidere er der mulighed for, at lejer af marken fortsat vil leje jordstykket.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.