Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Thestrupvej 10
8800 Viborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.200.000
Areal ha 16,2
Udbetaling 210.000
Sagsnummer 20200439
Gem Gemt
 • Boligareal
  186 m²
 • Kælderstr.
  9 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1871
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  16,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  636 m²

Idyllisk beliggende ejendom med fantastisk udsigt ud over Hald Sø

Med en beliggenhed som denne kan I se frem til at bo med en fortryllende udsigt, som I kan nyde hver dag, året rundt med de farver, som naturen farver det kuperede landskab ved Dollerup Bakker og Hald Sø med. Ejendommen er en gerationsgård, som nu for første gang udbydes til salg. Her kommer I til at bo i pagt med naturen og de mange skovdyr, der færdes frit på det ca. 16 ha store jordtilliggende.

Der er tale om en ejendom med et stort stuehus, en god stald og lade samt maskinhus, så her gemmer sig et stort potentiale, og muligheden for at holde dyr m.m. Er I en familie med skolesøgende børn kan de tage skolebussen til Hald Ege Skole, hvor der også ligger børnepasning og idrætshaller.

Omdrejningspunktet her er den fantastiske panoramaudsigt, som er unik og foranderlig, og det er uden tvivl den optimale ejendom, hvis I søger en naturperle med uanede muligheder, herunder gode jagtmuligheder. I får her et ældre stuehus, der dog er istandsat og renoveret løbende, så det fremstår i en pæn stand. I stueplan er det indrettet med et køkken-alrum, en rummelig stue med brændeovn, 2 værelser, et badeværelse, forgang og baggang med trappe ned til et depotrum i kælderen.

På førstesal kommer man op i en stue, der har indgang til et soveværelse med depotrum samt et værelse, også med depotrum. Og fra denne etage er udsigten lige så enestående. Uden for venter der en landhave med plads og mange gode terrasseområder samt en havepavillon, hvorfra I kan nyde udsigten ud over Dollerup Bakke og Hald Sø. I udhusbygningerne er der bl.a. etableret 3 hestebokse, der er kostald og lade samt maskinhus. En del af jorden er p.t. lejet ud, så det bakkede område passes til dels af nogle køer, der græsser området af.

Drømmer I om at bygge jeres eget hus, så er der også muligheder for det her, så er I ligesom os blevet lidt forelsket i denne idylliske plet, så tøv ikke med at tage fat i os for yderligere oplysninger, og hvis I drømmer om at bo med en smuk endeløs udsigt i pagt med naturen.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.