Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Aalborgvej 153
Løvel
8830 Tjele

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 14,7
Udbetaling -
Sagsnummer 20200399
 • Boligareal
  148 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  0/5
 • Byggeår
  1919
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  14,7
 • Driftsbygninger
  422 m²

Byg dit drømmehus i landlige omgivelser ved Løvel og få ca. 15 ha jord med

Med en beliggenhed i landlige omgivelser og dog kun 3 km fra Løvel ligger denne ejendom, der desværre må betegnes som klar til nedrivning eller en meget omfattende totalrenovering.

Ejendommen ligger i cykelafstand fra skolen i Løvel, der er en velfungerende landsby. Udover skole er der også gode pasningstilbud til de yngste familiemedlemmer i form af dagplejemødre, vuggestue og børnehave samt gode sportsfaciliteter med multibane og boldbaner. Det er også her, at I finder de nærmeste indkøbsmuligheder.

Derudover er der også kun under 10 minutters kørsel til Viborg, så skal I pendle kommer I til at bo centralt i forhold til både Viborg og Aalborg m.fl. Her er her tale om en ældre ejendom, der ikke er passet i mange år, hvilket bygningerne bærer præg af, men det er et sted med mange muligheder, især fordi der følger ca. 15 ha jord med. Det giver gode muligheder for at opføre drømmehuset, der passer lige netop til jer, og ved en nyopførelse kan boligen evt. få en alternativ placering på den store grund, så I kommer væk fra hovedvejen.

I kan dermed få en privat beliggende bolig, hvor det også er muligt at anlægge en stor have med køkken- og urtehave, store terrasser og naturligvis en græsplæne med plads til fysisk udfoldelse. Den medfølgende jord er fladt let landbrugsjord, og på de omkringliggende marker dyrkes jorden. Der kan derfor også være muligheder for evt. salg af noget af jorden eller I kan få en indtægt ved at forpagte en del af de mange ha jord ud.

Så er ønskedrømmen at opføre en bolig fra bunden i landlige omgivelser, hvor der er højt til himlen og uanede udfoldelsesmuligheder, så tag kontakt til os for yderligere information.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.