Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Østervangsvej 87
Øby
8830 Tjele

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.595.000
Areal ha 33,4
Udbetaling 230.000
Sagsnummer 20190305
Gem Gemt
 • Boligareal
  162 m²
 • Kælderstr.
  80 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1969
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  33,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  738 m²

En naturperle af en landejendom lidt uden for Ørum

Lidt uden for Ørum, hvor man har alle hverdagens nødvendigheder, og via en skøn køretur kommer man ind til denne landejendom, der ligger idyllisk og smukt på et højdedrag midt i det kuperede landskab med udsigter så langt øjet rækker ud over Nørreådalen og Øbakker, der er et naturfredet område.
Dette er stedet for jer, der sætter pris på, at bo i pagt med naturen og gerne vil have mulighed for at have dyrehold m.m. Her får man ca. 33 ha jord at gå tur på, hvor man møder skovens dyr og kan nyde det mangfoldige fugleliv. Jordstykket er opdelt med 10 ha agerjord og 20 ha med eng, blandet skovbevoksning, rørskov og pilekrat beliggende direkte ned til et vandløb. En del af jorden er under Natura2000, der giver gode muligheder for tilskud til vedligeholdelse af den fantastiske natur, man kommer til at bo midt i. Så her er virkelig noget til jer, der elsker naturen og alt, hvad den har at tilbyde, ligesom det er oplagt at gå på jagt på egen jord.
Af bygninger får man her et stuehus i 2 plan, der er renoveret i år 2000, gode udhusbygninger med stald, lade, dobbelt garage med el-porte og en fantastisk bygning, hvor lofterne er åbnet op til kip med store vinduespartier byder naturen inden for. Her ligger mulighederne åbne for måske en gildesal, erhvervslokale, atelier, keramikværksted, galleri eller noget helt andet.
Ved stuehusets renovering blev alt skiftet ud og man overtager et hus i god og vedligeholdt stand med en planløsning, der byder på et dejligt køkken-alrum, hvor man kan samles til måltiderne, 3 store værelser, et badeværelse med bruseniche og hele 2 store stuer, hvor lyset strømmer ind og man kan nyde den smukke og foranderlige udsigt ud over området. Kælderen er renoveret i 2011 og den fremstår i god beboelsesstandard og er indrettet med et stort vaskerum med bryggersfaciliteter, et viktualierum, badeværelse og 3 disponible rum.
Herudover overtager man en dejlig have, som man har udsigt ud over fra terrasseområdet. De grønne fingre kan slå sig løs i orangeriet og på det store terrasseområde mellem stuehus og udhusbygninger kan sommeren nydes i læ.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.