Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søndermarksvej 31
Ørum
8830 Tjele

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 9,2
Udbetaling -
Sagsnummer 20180618
 • Boligareal
  151 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  1923
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  9,2
 • Driftsbygninger
  227 m²

Højtliggende landejendom med smukke udsigter

Et par kilometer fra Ørum som den sidste på Søndermarksvej finder man denne ejendom, hvorfra der er de smukkeste udsigter, uanset hvilken side man kigger til. Her kommer man til at bo i et smukt kuperet terræn i pagt med naturen med udsigter ud over bl.a. Ø-bakker. Har man skolesøgende børn kan de cykle delvist af stisystemer til skolen i Ørum, hvor der også er pasningsmuligheder, indkøb, sportsfaciliteter og et rigt foreningsliv m.m. Geografisk ligger den godt i forhold til de større byer Viborg, Randers, Silkeborg, Hobro, Aarhus og Aalborg.
Til ejendommen hører en ældre stald med garage og dertil kommer et jordtilliggende på ca. 9,2 ha, hvoraf 2 ha er lejet ud, 3 ha er skov og 3,5 ha er eng med sø. Der er installeret jordvarme og ejendommen er tilsluttet off. vand. I 2016 er der skiftet vinduer og døre i stueplan og generelt er huset velholdt.
I stuehuset bydes man velkommen i en rummelig entré, der ligger i åben forbindelse med det praktiske bryggers med vaskefaciliteter. Her er videre indgang til et toilet og køkkenet.
Køkkenet er et flot HTH køkken fra 2014 med god plads. Der er indbyggede hvidevarer og et gaskomfur. I åben forbindelse ligger det hyggelige alrum, hvor der er plads til at samles til måltiderne. Der er udgang til en skøn sydvendt terrasse, hvorfra udsigten er virkelig smuk og endeløs og her er skabt rum for fuldstændig afslapning, der bl.a. kan ske foran den indbyggede pejs. Tilbage i huset er der fra alrummet indgang til et disponibelt rum med opbevaringsplads og mulighed for at indrette et kontor m.m. og ved siden af i åben forbindelse ligger opholdsstuen.
På førstesalen finder man husets værelser. Her ligger et stort soveværelse, 2 gode børneværelser og et badeværelse med bruseniche og et stort badekar.
Bevæger man sig uden for mødes man af pragtfulde udsigter til naturen, hvor skovens dyr driver omkring. Haven er anlagt så den er nem at holde med græsarealer og buske og træer.
En virkelig skønt beliggende ejendom, hvis omgivelser skal opleves på egen hånd.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: