Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Løvskal Landevej 16
Løvskal
8850 Bjerringbro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 9,0
Udbetaling 100.000
Sagsnummer B379
 • Boligareal
  169 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  9,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  80 m²

En spændende og gennemrestaureret fritidslandejendom med 9 ha med flot natur, eng, skov og ager

Ejendommen er beliggende i Løvskal by, som er en aktiv landsby, med et godt fællesskab og gode busforbindelser. Der er endvidere under 2 km til privat skole, børnehave og vuggestue. Ejendommen er tilbagetrukket fra landevejen ad god grusvej.

Ejendommen indeholder: entré med flot klinkegulv og gipsloft med spots, mellemgang med ovenlysvindue, 2 rigtig gode værelser med asketræsgulv og opgang til hems, flot badeværelse med bruseniche, klinkegulv, fra mellemgangen er der 2 trin ned til bryggers/vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, endvidere udgang til indkørslen, fyrrum/værkstedsrum med fastbrændselsfyr. Fra entrén er der ligeledes adgang til mindre fordelingsgang, som fører til flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche, soveværelse, værelse/kontor, flot køkken med klinkegulv, hyggelig stue med synlige bjælker.

Udvendigt er der lagt belægningssten på begge sider af ejendommen og i indkørslen. Der er en velanlagt have med flere gode terrasser, urtehave med mange bærbuske og hyggelig krog med drivhus/havepavilion, der er desuden en stor græsplæne med masser af plads for børnene at lege på. Der er en udhusbygning på 54 kvm. samt et træskur til opbevaring af brænde på 17 kvm.

Jorden er beliggende ca. 500 meter fra ejendommen ud af den grusvej der går ind ved ejendommen. Det meste af jorden er beliggende i et stykke med ca. 5 ha agerjord, 1 ha skov og 1,2 ha græsningsareal, derudover er der 2 engparceller direkte til Nørreå. Der er således rigtig gode muligheder for både dyrehold, jagt og fiskeri. Af ejendommens jord er 4,7 ha støtteberettiget

Generelt:
Gulvvarme overalt
Fibernet
Der er separat-kloakeret

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: