Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hovedvejen 11
Kousted
8920 Randers NV

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 124.999
Sagsnummer 8219
 • Boligareal
  310 m²
 • Kælderstr.
  162 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1977
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  -10,7%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Yderst spændende villa

Tilbagetrukket på en stikvej til hovedvejen mellem Randers og Hobro og med let adgang til motorvejen finder man denne meget specielle og unikke villa, der er helt sin egen.

Her får man en sjælfuld og atmosfærefyldt villa med hele 310 kvm fordelt på stueplan og førstesal samt en 162 kvm høj og tør kælder. Fra alle rum er der udsigt til den skønne natur, som man er omgivet af.
Den er opført i 1977 af et fremtidssynet ægtepar, der skabte en fantastisk bolig med varierende loftshøjder, mange smukke detaljer, unikke løsninger og masser af albuerum. Villaen er herefter løbende vedligeholdt og fra 2005 er der sket en del renoveringer med bl.a. opsætning af kobbertagrender, omfugning af murværk, opsætning af nye facader mod haven, udskiftning af terrassedøre, renovering af den udvendige svalegang samt renovering af gavlene. Herudover er der opsat et nyt eksklusivt Unoform Køkken i eg i 2011 samt i 2013 på førstesal et lækkert badeværelse, der er klargjort til badekar. Det toneangivende rum er den smukke stue, hvor lofterne går til kip på førstesalen og den indbyggede brændeovn skaber en fantastisk stemning. I åben forbindelse ligger det stilfulde køkken med loftsemhætte og en åben pejs, der sammen med bjælkerne og udsigterne skaber et meget atmosfærefyldt rum. Etagen rummer tillige yderligere en hyggelig opholdsstue, et bryggers, et værelse, entré og et badeværelse. Fra førstesalen kan man både nyde udsigten til naturen og stuen i stueplan. En stor og bred svalegang giver adgang til forældreafdelingen med et soveværelse med udgang til en terrasse med endeløs udsigt ud over naturen, et walk-in closet og et badeværelse. Der er videre indgang til 2 børneværelser i den modsatte ende. Kælderen har mange disponible rum og et toilet. Denne afdeling er et rent paradis for både teenagere og små børn, da der er mange muligheder for at indrette sig.

Haven er anlagt med et stort græsareal og omgivelserne er perfekte for nysgerrige børn, der gerne vil gå på opdagelse, hvilket de også kan gøre i den lille skov, der ligger på grunden.
Til villaen hører en carport og et udhus.
Kan du bruge mere jord end den store grund på ca. 2 ha. så vil der være mulighed for det.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: