Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Amtsvejen 51
Støvring
8930 Randers NØ

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 5,5
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 9496
Gem Gemt
 • Boligareal
  319 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1908
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  5,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  69 m²

Bo i pagt med naturen på en flot ejendom med egen skov

På en idyllisk plet tæt på Randers Fjord ligger denne perle af en ejendom.

Den er oprindeligt opført i 1908, men den gennemgik i år 2000 en omfattende renovering og ombygning, så I får en rummelig familievilla på hele 319 beboelseskvadratmeter plus et fyrrum og et godt værksted/garage med højt til loftet.

Til denne fantastiske ejendom hører der ca. 5,5 ha jord med. Det er primært en ung fredskov fra 2005 og en stor have, hvor I kan sidde på terrassen og betragte skovens dyr - især rå- og dådyr - komme helt tæt. Området er naturrigt med masser af skov og fjorden med gode fiskemuligheder. Der er ca. 1 km til golfbanen og har I børn kan de tage skolebussen til Harridslev, hvor der også er pasningstilbud, indkøbsmuligheder, ride- og sportsklub. I den nærliggende Mellerup er der tillige skole og pasningstilbud samt færgeforbindelse til Djursland. Og slagteren i Tørring er også værd at nævne og bestemt et besøg værd.

Ved ombygningen i år 2000 blev der lavet både kloak, el, opsat nye spær og lagt nyt tag på hele ejendommen, lagt gulvvarme i stueplan og begge etager blev bygget op fra bunden. Det fuldautomatiske pillefyr er fra 2010 og på taget er installeret vacuumsolfangere. Hjerterummene er den lyse og hyggelige stue, samt køkken-alrummet, der har direkte udgang til en skøn terrasse, hvor I kan sidde fra det tidlige forår. Stueplan rummer også en rummelig hall, et badeværelse og et bryggers med direkte udgang til den store garage. På førstesalen træder man op i en stue. Herfra er indgang til 4 værelser, et soveværelse og et lækkert stort wellness badeværelse med både spabad og bruseniche.
Uderummet er meget unikt og I vil opleve, at I kan nyde rådyrene på meget tæt hold, da de ofte opholder sig i skoven tæt på ejendommen.

Har I børn vil de elske at gå op opdagelse i egen skov og med en ugeneret beliggenhed som denne er der mange udfoldelsesmuligheder. Alt i alt en ejendom med mange muligheder i en god indflytningsklar stand. Der er plads til at leve det gode familieliv, og plads til at familien kan udleve deres hobbies og lade drømmene få liv.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.