Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ginnerupvej 44
8940 Randers SV

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.895.000
Areal ha 3,7
Udbetaling 145.000
Sagsnummer 8718
 • Boligareal
  295 m²
 • Kælderstr.
  50 m²
 • Rum
  4/9
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  3,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.703 m²

Landejendom med smuk beliggenhed midt i naturen

Tæt på E45 og under en halv times kørsel fra Aarhus finder man denne super charmerende landejendom. Her er ikke langt til Friskolen i Voldum, hvor der også er købmand og et godt foreningsliv m.m.
~
Man får her et fantastisk stuehus med sjæl og charme. Det er opført i 1877 som en proprietærgård med det for den tids karakteristiske herskabelige udtryk med smukke kampesten i soklen, smukke murstensdetaljer og ikke mindre end 4 skorstene.
~
Her hersker en fantastisk ro og man mærker det historiske vingesus, når man bevæger sig rundt på den store ejendom, der udover stuehuset også består af en 3 længet lade og en lade med fast gulv og højt til loftet. Her vil det være oplagt at indrette hestebokse eller løsdrift og på den ca. 3,7 ha store naturgrund, er der bl.a. udlagt store græsarealer, der nemt kan indrettes med indhegninger m.m.
~
Stuehuset har gennemgået en omfattende renovering for ca. 16 år siden. På de 295 kvm er der rig mulighed for at indrette sig med flotte stuer og et stort landkøkken med god plads både til madlavning og hygge ved spisebordet foran den åbne brændeovn. Her er 3 stemningsfulde stuer med udsigt til den smukke omkringliggende natur. I to af stuerne er der brændeovne og fra spisestuen er der udgang til haven. I den ene afdeling finder man den pæne entré, forældresoveværelset med brændeovn, et værelse samt et stort badeværelse med badekar. I den modsatte ende af huset ligger 2 værelser, et stort viktualierum, et badeværelse samt et stort praktisk bryggers i samme stil som køkkenet. Førstesalen er ikke udnyttet, så har man brug for mere plads, er det også en mulighed at udnytte den.
~
Uderummet er fantastisk og man er i fuldstændig ro og pagt med naturen, når skovens dyr flittigt besøger det bakkede terræn. Der er naturligivis mulighed for at indrette både køkkenhave, drivhuse, hestefolde, hønsegård eller måske en ATW bane, alt efter, hvilke drømme og behov man har.
~
Med en ejendom som denne følger uanede muligheder. Lad os se om vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres drømme, og lad os vise jer, hvor stort et potentiale dette fantastiske sted har.
~

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: