Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Virringmark 4
Virring Mark
8960 Randers SØ

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.500.000
Areal ha 7,3
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 9703
Gem Gemt
 • Boligareal
  184 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1909
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  7,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  289 m²

IDYLLISK LANDEJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Med Virringmark 4 får I mange anvendelsesmuligheder og landlig idyl, men alligevel bosætter I jer bynært med kun 20 minutters kørsel til Randers Centrum og 5 min. til Assentoft.

BOLIGEN: Indendørs bliver I mødt af sjæl og varme i de lyse rum, og særligt den hyggelige karnap bidrager til spisestuens charme. Det flotte køkken er holdt i et tidløs design med god skabs- og bordplads, og herfra kan I følge med i stuens liv. Det store værelse har indbyggede skabe og adgang til det pæne badeværelse med gulvvarme. Ligeledes er der gulvvarme i entréen, der har integreret vaskeplads.

Husets sydvendte ende giver masser af plads til livets store begivenheder i festlokalet, hvor der er indrettet et mindre køkken og et gæstetoilet i det store disponible rum. Hvis behovet om ekstra værelser er presserende, er dette også muligt i rummene.

I den funktionelle lade kan I fortsætte op på førstesalen, der råder over ét stort rum med kig til Randers Fjord. De private omgivelser vil uden tvivl være teenagerens drøm, så her kan fantasien sættes fri med spillerum, fitnessrum og meget mere.

EJENDOMMEN: Ejendommen fremstår yderst velholdt ude såvel som inde, idet den løbende har gennemgået forbedringer såsom tilbygning af karnap, nyere køkken og badeværelse samt isolering af førstesalen, der bare venter på at blive indrettet. Derudover giver grundens fantastiske 7,2 hektarer utallige muligheder for, at drømmen om hestehold, frugtplantage eller juletræsplantage kan udleves. Valget er jeres, men ellers vil laden også kunne skabe rammerne for liberalt erhverv.

OMRÅDET: Der er ikke nogen tvivl om, at området er ideelt for jer, der elsker luft under vingerne, da der kun er 500 meter til nærmeste skov samt mulighed for at tage til fjorden, der ligger knap syv kilometer væk. Yderligere kan børnene hoppe på skolebussen lige rundt om hjørnet, mens I tager afsted til arbejdet ad Grenåvej, der udmunder i E45. Indkøb kan også klares på under ti minutters kørsel, så hverdagen bliver ikke nemmere.

Vi glæder os til at fremvise ejendommen, der kan gøre jeres drømme til virkelighed.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.