Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skovgårdevej 18
Tustrup
8961 Allingåbro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.500.000
Areal ha 26,2
Udbetaling 275.000
Sagsnummer 2380454
Gem Gemt
 • Boligareal
  166 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1886
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  26,2
 • Prishistorik
  -8,3%
 • Driftsbygninger
  1.238 m²

Landbrug med godt 26 ha og et særdeles attraktivt EU-tilskud

Her får du en unik muligheden for at erhverve dig en landbrugsejendom, som i dag modtager et særdeles attraktivt, forhøjet EU-tilskud (historisk betinget kvægtillæg) - i ansøgningsåret 2021 var det årlige tilskud på ejendommen ca. kr. 85.900 - kontakt mægler for yderligere information.

Her er tale om en charmerende, ældre landbrugsejendom med gode udhusbygninger og jord med god jagt af kron- og råvildt.

Ejendommen er beliggende i Tustrup, en hyggelig lille landsby lidt uden for Fjellerup på Djursland. Til ejendommen medfølger godt 26 ha jord - store dele af jorden er beliggende i skovrejsningsområde, hvilket vil medføre gode tilskud ved etablering af skovarealer.
Ejendommen er ligeledes beliggende kun 15 min kørsel fra Djurs sommerland og Lübker Square. Området byder desuden på en unik bestand af storvildt - herunder både krondyr og rådyr hvorfor ejendommen vil være særdeles velegnet til en familie med stor lyst til natur eller jagtoplevelser.

Ejendommens stuehus har en populær planløsning med bryggers som giver adgang til separat børneafdeling med 2 værelser samt badeværelse. Fra bryggerset er der også adgang til viktualierum og husets køkken. Fra køkkenet er der adgang til stue med plads til spisestue og dagligstue samt adgang til udestue. I husets østlige ende findes en separat forældreafdeling med soveværelse, mulighed for etablering af walk-in samt stort, nyere badeværelse med kar og brus. Huset er løbende moderniseret og flot vedligeholdt, her er et fantastisk udgangspunkt med smukke, gedigne facader og en planløsning som er både praktisk og populær.

Så går du og drømmer om dit eget landbrug med mulighed for renovering, gode udhusbygninger og god jagt - så tøv ikke, bestil en fremvisning af denne dejlige ejendom.
Husk: I Norddjurs kommune er der mulighed for at få et højere kørselsfradrag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.