Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Gammel Randersvej 42A
Fårup
8990 Fårup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.695.000
Areal ha 2,3
Udbetaling 135.000
Sagsnummer 4307
Gem Gemt
 • Boligareal
  259 m²
 • Kælderstr.
  10 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Byggeår
  1860
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.112 m²

Gammel Randersvej 42A

Det charmerende stuehus er opført i 1860 i naturskønne omgivelser. Det er gennemgribende renoveret, så man i dag har et 259 kvm stort, lyst og imødekommende hus i to etager.

Her følger ikke mindre end 2,7 hektar jord med og stedet her er oplagt til dyrehold, da der tillige medfølger staldbygning med bokse, ladebygning, gode ridefaciliteter og indhegnede marker.

Ejendommen er placeret i Fårup med ca. 15 minutters kørsel til Randers C og Hobro. Fårup har indkøbsmuligheder, skole, børnehave, SFO, og gode idrætsfaciliteter i hallen, der har et bredt udvalg af idrætsgrene. Derudover er der kun en kort køretur til naturskønne Mariager Fjord

I stuehuset træder man ind i en stor entré/bryggers med adgang til et flot badeværelse. Der er videre indgang til det meget rumlige køkken-alrum, der har et stilrent udtryk. Det grå epoxy-gulv giver tillige en god kontrast i rummet. Den lyse stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrum og via en bred glasdør kommer man ud til en hævet terrasse med en fantastisk udsigt over åbne marker og egne jordarealer. Her er plads til både familie og gæster. I stueplan findes tillige endnu et stort og flot badeværelse, som ligger forbindelse med med soveværelse.
Fra stuen fører trappen til den charmerende førstesal, der er delt op 3 værelse samt en stor åben stue/kontor ligeledes med udsigt mod syd. Udenfor er her stor plads til børneleg og fysisk aktivitet.

Her er det hårde renoveringsarbejde gjort, så her kan man bare flytte ind og indrette sig.

Vi viser jer gerne dette skønne sted og alle de muligheder, der er ved stedet.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.