Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Åbent hus
25. april søndag Kl. 10:00 - 16:00  
søndag d. 25. april Kl. 10:00 - 16:00
Åbent hus søndag d. 25. apr. kl. 10:00 - 16:00

Hobrovej 103
Vokslev
9240 Nibe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.895.000
Areal ha 3,4
Udbetaling 195.000
Sagsnummer 170294
Gem Gemt
 • Boligareal
  231 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  3,4
 • Prishistorik
  -8,9%
 • Driftsbygninger
  72 m²

VELHOLDT EJENDOM MED ENESTÅENDE UDSIGT OVER MARKERNE

Her er boligen, der kan tilfredsstille den store børnefamilie, med en stor have og flot udsigt ned mod Limfjorden.

OMRÅDE: Boligen ligger i landlige omgivelser lidt uden for Vokslev, der er en landsby cirka fem kilometer fra Nibe. Det tager syv minutter i bil at nå ind til byen – Nibe – hvor alle dagligdagens behov kan stilles med indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner, og hvor et væld af fritidsaktiviteter venter, mens der heller ikke er langt til Aalborg, hvis I af og til savner et større bymiljø.

EJENDOM: Haven er dejlig åben med en stor græsplæne, hvor der kan spilles boldspil eller etableres et legehus, og der er mange skønne kroge på terrassen, der er delvist overdækket. Her kan I nyde de lange sommeraftener med grill, eller I kan lave bål på bålpladsen, mens et væld af stjerner stråler over jeres hoveder. Og børnene skal I ikke bekymre jer om, de kan rende frit rundt, da grunden er hegnet ind. Med til ejendommen hører også et værksted med solceller på taget og en stor garage, ligesom indkørslen er ganske rummelig med plads til flere biler.
En fantastisk bonus til ejendommen er, at I får knap 3 HA skov med bevoksning af træer med i købet. Sælger har haft glæde af arealet til årstidens friluftsliv. Arealet kan desuden bruges til ejer egen hobby jagt!

INDRETNING: Et skønt køkken-alrum tager udsigten ind med et stort glasparti, så I kan forberede dagens måltider til synet af mark og høj himmel, og køkkenet har et moderne, stilrent design med hårde hvidevarer, der blandt andet tæller et amerikanerkøleskab. Stuen er stor og hyggelig med brændeovn og udgang til terrassen, og for enden møder I boligens soveafdeling, der indeholder fire værelser, et kontor og to badeværelser, der begge er smukt indrettet med brusenicher, og hvor I i det ene også kan tage et karbad. Værelserne har fine detaljer, som for eksempel synlige spær, og i soveværelset er der adgang til et walk-in-closet. Et dejligt hvidt bryggers med plads til både tørretumbler og vaskemaskine, er også en del af boligen, som derudover består af en lille entre.

Vi ser frem til at give jer en fremvisning af denne skønne ejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.