Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Risgårdvej 25
Byrsted
9240 Nibe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.995.000
Areal ha 6,5
Udbetaling 300.000
Sagsnummer 140221
 • Boligareal
  330 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2007
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  6,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  440 m²

Ejendommen "Holmgaard" - fantastisk nyopført ejendom

* 12 min kørsel fra motorvej
* 25 min kørsel fra Aalborg

Velkommen til Holmgaard. Her får du en kvalitetsejendom helt i top fra 2007, og da ejendommen blev opført er man ikke gået på kompromis med noget. Her er mange stilfulde detaljer, og der er en fin symmetri i både bygninger, beplantning og udsmykning, samtidig med at man har formået at give ejendommen sjæl og charme.

Ejendommen har hele 330 kvm. beboelse, og hvis man har brug for flere kvadratmeter, er der mulighed for at inddrage en del af 1. salen til beboelse. Det første man møder, når man træder ind er en fantastisk og charmerende hall med opgang til husets 1. sal. Videre fra hallen er der adgang til det store lyse alrum, der både rummer køkken og spisestue. Herfra er der en ubeskrivelig udsigt ud over området. Da man byggede ejendommen har man tænkt meget over, at man skal kunne nyde udsigten uanset om man står op eller sidder ned ved spisebordet. Fra alrummet er der endvidere udgang til husets store fliseterrasse. Stuen er så rummelig, at der er plads til flere opholdsafdelinger, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvorledes man vil indrette sig. Derudover er der en klassisk svensk porcelæns brændeovn, der bidrager til hyggen.

Materialevalget i ejendommen er gennemgående lyse og holdt i neutrale farver. På denne måde får man bragt naturen ind i ejendommen. Der er desuden et stort bryggers, to gode badeværelser og flere rummelige værelser på begge etager. Huset er selvfølgelig opført med Genvex, IHC, centralstøvsuger, spa og toilet med douch. Ud over den imponerende ejendom hører der med til boligen en stor garage med plads til tre biler. Ekstra bygning til au pair eller stor teenager afdeling/lejlighed. Stald i den ene del af den ene bygning, begge opført i samme stil som hovedhuset. Derudover er der stor hal/lade op mod skoven til maskiner og andet opbevaring.

Denne unikke ejendom er også fantastisk beliggende med kig over åbne marker, sø og skov. Lige ved ejendommen har man knap 7 ha. jord med agerjord, skov og eng ned til Binderup Å. Hvis dette ikke er nok, er der mulighed for at erhverve yderligere 7-8 ha. agerjord, som også er beliggende ved ejendommen. Det er sælger selv, der har anlagt skov på grunden.

DENNE UNIKKE EJENDOM KAN IKKE BESKRIVES MEN SKAL OPLEVES!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: