Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Vårvej 45
Farstrup
9240 Nibe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,4
Udbetaling -
Sagsnummer 170012
Gem Gemt
 • Boligareal
  167 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1924
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  4,4
 • Prishistorik
  -16,7%
 • Driftsbygninger
  294 m²

Landejendom kun 30 min. kørsel fra Aalborg - BEMÆRK PRISEN!

UDBYDES nu med 1,4 HA jord.

LANDEJENDOM KUN 15 MIN FRA NIBE og 30 min fra Aalborg. Drømmer I om en landejendom med et moderniseret stuehus? Så skal I helt sikkert kigge nærmere på denne ejendom. Her er et godt lokalsamfund, og kun få minutters kørsel til købmanden.

OMRÅDE:
Med marker og enge, der strækker sig så langt øjet rækker, fuldender området omkring ejendommen. På 15 minutter i bil kan I nå både Løgstør og Nibe, der begge ligger ca. 15 km fra adressen, så I heller ikke skal gå på kompromis med komforten, der følger med de større byer. Der er få minutter til Farstrup by, som har egen købmand, sport og fritidsaktiviteter. Området byder også på gode ridemuligheder, skovturer eller en cykeltur.

EJENDOM:
En grusbelagt indkørsel fører op til ejendommen fra vejen, og bag den velklippede hæk folder den enorme have sig ud. Den store havegrund bliver scenen for mange timers leg for børn og barnlige sjæle, og på den flisebelagte terrasse mod syd er der betagende udsigt over markerne. Den overdækkede terrasse er nærmest et charmerende orangeri med de klatrende vinranker, som giver et eksotisk touch. Udover et lækkert stuehus indeholder ejendommens to andre længer lade, fyrrum og stald. Stalden er indrettet med hestebokse og er helt optimal til hestehold. Er man ikke interesseret i heste kan disse også nemt fjernes.

INDRETNING:
Det er tydeligt, at huset har fået den helt store renoveringstur for ganske nyligt. Med undtagelse af køkkenet, som I helt selv kan forme, er der skruet op for moderniteten og den minimalistiske stil. I det meste af stueplan er der lagt ens flisegulve, der giver en god sammenhæng, og der er naturligvis et flot lysindfald, som strømmer ind fra alle sider. Den rektangulære stue giver plads til både langbord for hele familien og en stor flyder af en sofa. Ved siden af ligger det store alrum i åben forbindelse med køkkenet - det er altså muligt at integrere de store lokaler til ét samlet opholdsrum. Også badeværelset byder på en glædelig overraskelse med sin enorme bruseniche og hjørnespa. Overetagen rummer hele fire gode værelser og et disponibelt rum.

Velkommen!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.