Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ørtoftvej 155
9300 Sæby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 948.000
Areal ha 1,7
Udbetaling 50.000
Sagsnummer 932148
 • Boligareal
  141 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/3
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  236 m²

Hobbylandbrug i skønne naturrige omgivelser

Virkeligt pænt moderniseret nedlagt landejendom, hvor der i januar 2018 er installeret et helt nyt pillefyr. Ejendommen er beliggende i skøn natur og tæt ved Sæby og motorvej til Aalborg og Frederikshavn.

Ejendommen ligger med 8 km. til Sæby - Her er alt hvad man står og mangler, fra skole og daginstitution til indkøb og svømmehal.

Lad og kigge nærmere på denne hyggelige landejendom, som vi kommer ind til via pæn anlagt og hyggelig indkørsel og havner i gårdspladsen. Rundt om os har vi bygningerne - Selve beboelsen er i 1½ plan, pudset i hvid og med eternittag og sprossede vinduer. De øvrige bygninger byder på lade med hesteboks samt staldbygning til opbevaring eller værksted. Rundt om ejendommen er stor plæne, så havetraktoren kan blive brugt og jordstykket ligger for enden af haven og fremstår som ren natur.


Velkommen indenfor i entréen er rummeligt med plads til garderobe og klinkegulv. Køkkenet er super hyggeligt i landlig stil med lyse elementer, god spiseplads og bue ind til husets stue, som har et rigtig skønt lysindfald og her kan både indrettes med spisestue eller hyggelig opholdsstue. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, desuden er soveværelset i stueplan.

Fra køkkenet er der trappe til 1. salen, som er enhver børnefamilies mekka, for 1. salen er indrettet med repos, som kan. fungere som aktivitetsrum for husets børn, eller kontor - det har loft i kip og synlige hanebånd - samt 2 gode værelser.

Udhusbygningerne er på i alt 236 m2 og er bl.a. indrettet med mulighed for småheste og andre hobbys.

En ejendom for dem der værdsætter god plads, frisk luft og som kan anvende udhusbygningerne til hobbysformål eller lignende.

Kom selv ud og kig… Ring for Fremvisning…

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: